Image Map

19 okt. 2014

NailArt Sunday

Idag ska jag visa upp något så ovanligt som en NOTD, nail of the day. Den kommer nog att åka bort framåt kvällningen då den suttit ett par dagar nu men ändå. 
Det har blivit en hel del nailarts den senaste tiden, främst faktiskt stämpling i olika former. Och allra helst olika helnagelmönster. Det är så kul nu när naglarna inte är superlånga och mönstret faktiskt täcker hela nageln. 


nail art stamping

Grunden är By K - Mermaid Cave, ett helt underbart lack som jag kommer att visa upp i sin helhet inom det snaraste. Har ni möjlighet så köp det för det är fantastiskt!
Stämplingen är med mitt nya favoritstämplingslack, ett guldlack från Barry M. Mönstret är från Bundle Monsters platta nummer 417. 

Förutom att ni inte får missa alla underbara och fina bidrag idag så får ni inte missa nästa veckas tema, United in Pink. Vill ni läsa mer om vad det är eller delta så klicka <här>.

/Lela 19 kommentarer:

 1. Den där gillar jag, verkligen snyggt, färgerna och mönstret!

  SvaraRadera
 2. Otroligt fint, jag kommer aldrig på långa vägar bli lika duktig som du på stämpling eller nåt annat i manikyrväg, men glad amatör är jag ändå glad över att vara :)

  SvaraRadera
 3. Jättesnyggt. En av fördelarna med min nagellängd är verkligen att jag sällan råkar ut för det problemet. Måste vara tråkigt att inte kunna använda alla sina plattor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Därför det ofta blir stämpelfrenesi när naglarna kortas ner;)

   Radera
 4. Det där var verkligen jättesnyggt! Jag måste få tummen ur och börja öva mig på att stämpla någon gång!

  SvaraRadera
 5. Så fint! Kanske jag skulle våga mig på stämpling någon gång, det ser så himla snyggt ut!

  SvaraRadera
 6. Fint! Ser ut som en vacker tapet :)
  Jag är själv ett stort By K-fan så jag måste fråga dig vart du köper dina By K's?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet, de var ju hos dig jag såg underbara Mermaid Cave första gången:)
   Bara beställt från dem en gång och beställde jag direkt ifrån deras hemsida, http://www.by-k.dk/dk. Gick hur bra som helst och snabb leverans.

   Radera
  2. Ok! Tack! Jag trodde By K själva bara levererade inom Danmark? Därför har jag som boende i Sverige blivit hänvisad till skinstyle.dk

   Radera
  3. Tror det har varit lite till och från va? Jag beställde nu bara för en dryg månadsedan och då gick det bra att få det till Sverige.
   Däremot känns det som att de bara har det "senaste" i sortimentet. Så utbudet på samtliga By K lack kanske är bättre på andra sidor.

   Radera
 7. Så snyggt och proffsigt gjort, trodde faktiskt att det var wraps först eftersom det ser så perfekt ut :)

  SvaraRadera
 8. Otroligt snyggt! :)
  Jag har en liten fråga, hur lyckas du få stämpeln "hel"? När jag ska stämpla (använder depends, men stämplarna är ju ändå lika) och då lyckas den torka och inte komma på nageln, även om jag är snabb... Hur gör du?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket.

   Det är inget kul svar jag har för det är övning och träning som gäller. Aldrig testat Depends plattor själv men metoden är precis som du säger densamma för alla plattor.
   Har du provat olika sorters lack att stämpla med? Vissa lacker är helt omöjliga att få med över på nageln, det gäller att testa sig fram till de du gillar bäst. Och det behöver inte enbart vara stämpellack, det finns många vanliga krämlack som lämpar sig ypperligt att stämpla med.

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)