Image Map

27 sep. 2010

Karlskrona - Varberg - Karlskrona


Nu har vi varit ute och flängt nog för ett tag. William håller nog med hans föräldrar i det beslutet. Nu håller vi oss inom kommunens gränser i ett par veckor hoppas jag.

Torsdag eftermiddag efter en trevlig babyträff i Lyckeby så packades återigen hela familjen in i den blå bilen med destination västkusten. Målet var Tomas familj och släkt men innan vi nådde dit så stannade vi i Kvibille hos familjen Weber. De var snälla nog att bjuda oss på middag vilket var oehört uppskattat!! Blev en trevlig kväll som kanske varade lite längre än planerat, slutmålet nåddes mitt i natten istället för sen kväll. Men det gör inget, gott sällskap före punktlighet=)

På fredagen gick vi en sväng på stan inne i Varberg, pizza på Tomas favorit ställe; Campino, fika hos Williams gammelfarmor och gammelfarfar och sen avslutningsvis middag hos farfar med fru.

Nöjd hos gammelfarmor och gammelfarfar.
  

Bildbevis?
   
Lördagen inleddes med ytterligare fika (många fikor på en och samma helg) tillsammans med kompisar till Tomas. Därifrån hem till farmor, farbror, faster och kusin på middag. Avslutningsvis hem till farfar för mys i soffan framför tvn.

Söndagen påbörjades tidigt men avslutades sent.
Åkte ifrån Varberg efter frukost och körde till det "lilla" gula varuhuset - GeKås.
Jäklarns vad stort det blivit!!!!
 Vi får nog se oss som stamkunder då vi är där ett par gånger om året. Det känns inte bra i själen att åka fram och tillbaka till Varberg utan att åka inom GeKås. 
Vi orkade/hann inte gå igenom hela varuhuset utan tog det vi ansåg mest viktigt dvs tvättmedel, hygienprodukter och barnkläder. Dock inga fryspåsar;)
En hel drös med kläder till William blev det, mest i strl 68. Det är där de fina kläderna börjar på GeKås, de mindre storlekarna är mest baskläder tyvärr. Men det dröjer inte länge innan det är lagom. Han har växt i strl 62 nu.

Axplock på alla nya kläder

Även jag och Tomas fick lite nytt, varsin jacka bland annat.

min jacka, me like a lot:)!!
   
På hemvägen bestämde sig William för att strejka, ansåg att Karlskrona - Stockholm - Karlskrona och Karlskrona - Varberg - Ullared inom loppet av 14 dagar fick räcka. Så istället för att köra hem på lite drygt 3 timmar tog det 5 timmar. LÅNG kväll i bilen med flertalet stopp längsmed vägen för blöjbyte och aminngspaus. Men till sist rullade vi in på uppfarten, borta bra men hemma är helt enkelt bäst!
Riktigt trevligt att komma hem till ett skinande hem. Mormor har bott här i helgen och passat katten så hon hade storstädat ordentligt till vår hemkomst. Aldrig sett vår diskho så strålande ren. Sånt är uppskattat!, tack mamma!!

Idag är det måndag vilket innebär babyrytmik på Mariagården. Denna gången kom vi ihåg det och kom dit i tid. Så nu ska vi bara fortsätta att komma ihåg det även kommande veckor.

Babysittern provades på nytt idag och nu verkar den vara ganska så rolig att sitta i, inte varit det innan. Tillräckligt bra för att sitta och somna i den;)

   
/Lela

PS. Alla släktingar är namngedda ur Williams perspektiv DS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)