Image Map

24 aug. 2011

Mycket och ingenting


Det var längesedan det blev ett "vanligt" inlägg här, mest varit naglar i olika former det sista. Men idag kommer det ett hederligt vanligt William-inlägg, någon som längtat efter det?

Har hänt mycket och ingenting på samma gång den sista tiden. Utvecklingen går framåt varje dag men inga dirketa milstolpar. 
Det gås nu mer och mer för varje dag, skulle vilja säga att det i dagsläget är 50-50 mellan gång och kryp. Häftigt=)

Börjar få en stark längtan till att alla aktiviteter sätter igång igen snart, behöver ut och aktivera oss både William och jag. Huset är inte tillräckligt stort och spännande för att spendera hela dagarna i längre. Ja, om man bortser från det nyupptäckta kastrullskåpet då förstås! Ett par gånger om dagen åker alla kastruller, stekpannor och lock ut på golvet, sen spelas, bankas, dras och speglas det i dem. En och annan repa på golven har nog tillkommit de senaste dagarna;)
Men snart så, snart börjar öppna förskolan, musiklekis och andra barnrelaterade aktiviteter. Tror att William också kan tycka det blir roligt att få lite att göra om dagarna, andra barn att leka med/bredvid. Utvecklingen går ju framåt med stormsteg när han får andra större barn att iakta, han vill göra precis som de stora barnen. Och jag kan behöva lite vuxet sällskap om dagarna så det är väl inte enbart för hans skull. 

Igår var vi och fyndade ett par skor till honom för den ynka summan av 30 riksdaler. Glömt ta kort på dem så får lägga upp den senare. Hittade dem via barnloppisen på Facebook, bra ställe att hitta lite billiga extra grejer på. Är en sluten grupp med medlemmar från Karlskrona så om det är någon i stan som vill gå med i gruppen, säg till så bjuder jag in er. Där kan man kostnadsfritt lägga upp alla barnrelaterade produkter man vill sälja för en billig peng. 
30 kronor för ett par i princip oanvända skor tycker jag är alldeles lagom för att ha som lekskor när man är i lekparken och busar. Kanske är fjantig men vill inte att han ska förstöra sina fina Adidasskor i sandlådan. Klart att de ska användas men kanske inte just där...

Så här tuff var vår lilla kille häromdagen efter att pappan valt kläder för dagen:

  


  William the hip-hoper;)

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)