Image Map

8 aug. 2011

Operation storstädning


Idag blev det vardag igen, Tomas började jobba och jag blev själv hemma med William igen. Efter en lite väl lång sovmorgon tog vi tag i dagen genom att börja storstäda tillsammans. Putsa fönster, dammtorka, skura lister, you name it. 
Fungerar riktigt bra att städa tillsammans med William så länge han är på gott humör, han hänger gärna efter och inspekterar vad jag sysslar med och hjälper till på sitt alldeles egna lilla vis. Typ slänger ut strumpor från lådan när jag precis plockat in alla kläder i garderoben;) Enda riktigt knepiga att göra tillsammans med honom så är det att städa toaletten, men det fungera det också med lite envishet och uppfiningsrikedom.

   Inspekterar mammas jobb vid TV:n, passar på att hoppa lite i 
soffan samtidigt.

Igår blev hans hemmabyggda leklåda äntligen klar. Snickrad och målad efter konstens alla regler. En sak är säker, den bör hålla ett par år framöver. 

  
Vad vi inte hade tänkt på när vi räknade ut måtten på lådan var hur lång William är. Glad i hågen rullade jag in lådan med en spänd och förväntansfull William i, fyllde med leksaker och ställde honom framför den. Den är för hög!! Han når ju inte ner för att kunna ta sina saker, jätteschysst av mamma och pappa att bygga en leksakslåda som man inte kan leka med. 
Så det blev till att montera bort hjulen och sätta möbeltassar istället. Han når fortfarande inte riktigt ner till botten på den men betydligt mer än innan när hjulen satt på. Och han kommer ju att bli längre, spännande överraskning för honom när han blir tillräckligt lång att kunna hitta det som ligger på botten;)

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)