Image Map

6 mars 2012

Color Club - Metamorphosis

Detta inlägget skulle varit postat tidigare ikväll egentligen men ett litet, ska vi kalla det, familjeråd kom i vägen;) Men nu är det frid och fröjd i huset igen och allt kan återgå till det normala precis som det ska. 

Metamorphosis (vilket för övrigt är ett namn jag inte kommer skriva mer än när jag måste;)) är ett turkost glass flake lack. Även om det ska vara turkost ser jag faktiskt mest grönt på mina naglar, det turkosa slår igenom i flecken istället. Vet att Cactus belv störtförälskad i detta lack för bara någon vecka sedan och eftersom detta redan stod otestat på hyllan blev jag jätte glad. Vi brukar falla för samma typ av lack, framförallt de som drar det lilla minsta åt grönt. Men denna gången är vi inte helt överrens:(Jag blev inte så galen i detta som jag hade trott att jag skulle bli och jag känner ett visst sting av besvikelse komma över mig. På pappret har detta lacket alla rätt, grönturkost, flake och en hint av att vara duokromt i flaskan. 
Ut kommer sen bara ett ganska platt, lite småtrist grönt lack med skimmer i, dessutom upplever jag det skört så in i bängen. 
Det är absolut en snygg grön färg men var är resten liksom? Njae, detta kanske behöver växa på mig. (Vilket det redan gjort uppenbarligen eftersom det är tippwear)
En mer objektiv beskrivning så är det ett trevligt lack att handskas med, bra formula och bra torktid. Tre ganska flödiga lager på bilderna och en del VNL kvar i direkt ljus men inget jag blir så störd av. 
Inget köp jag ångrar men det var inte så unikt som jag hade föreställt mig. 

Inköpsställe: Beautyzone2007 på Ebay
Kollektion: Color Club Take Wing 2012

/Lela

8 kommentarer:

 1. Jag är nog mer inne på Cactus linje. Ursnygg färg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får så gärna gå på Cactus linje, jag följer den streckade linjen;)Den som följer med halva vägen ungefär.

   Radera
 2. Men det är sådär ibland! Ett lack som man ser och läser om och som har "alla rätt" men som man sen inte faller för helt ändå. Fattar inte alls vad det beror på men känner helt igen mig i beskrivningen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst känns det snopet? Lite som att snubbla på målsnöret liksom:(

   Radera
 3. Nja, inget lack för mig, skrattade lite när jag kikade in här och även du hade ett color club igång, så även jag och Cactus, precis som för fjorton dagar sedan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi går i cykler;) Ha ha nej att du inte skulle gilla det kunde jag räknat ut, finns ju inget rosa/lila i det;)

   Radera
 4. Jag tycker det ser helt otroligt ut på dina naglar! Det här står på min önskelista och ska beställas vid nästa lön. Har redan köpt för många lack den här månaden så jag får vänta lite. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj tack, det var fina ord:) Tror inte du kommer bli besviken, det är ett snyggt lack bara inte riktigt som jag föreställt mig.
   Väntar oxå på nästa månad och ny lön, en lön som innehåller betalning för mer än 4 dagar;) Listan hinner bli lång på en månad.

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)