Image Map

11 mars 2012

Ekohallen

Igår tröttnade vi på att vara hemma så vi körde iväg till Ekohallen för att liva upp stämningen lite. 


Blev inte mycket inhandlat men vi hade en trevlig dag tillsammans. Lite nagellack lyckades jag iallafall slänga ner i vagnen;)


Uppifrån: Wet N' Wild - Teal of Fortune,
Wet N' Wild - Grays Anatomy, Wet N' Wild -
Kaleidoscope och onamnad flaska med guldglitter.
För övrigt verkar det bli fortsatt VAB-dagar för mig, pojken är fortfarande inte bra i sin mage. Blir lite lätt knasig på detta snart, inte för att vara hemma i sig med honom om han är sjuk utan mer för att han inte känns sjuk. I dag till middag käkade han fyra(?!) pannkakor och två smörgåsar. Stoppar ett barn som är sjukt verkligen i sig så mycket mat?
Hur som haver har han idag fått lite Activiayogurt, hoppas att det balanserar upp hans mage. Sen får det bli ett samtal till VC imorgon för att höra med dem om detta är normalt eller om vi behöver göra en kontroll om det är någon form av virus eller möjligen födoallergi. Kanske till att ta det snäppet för långt men jag börjar bli trött på detta nu. Vill ju att han ska bli bra i sin mage, att han kan gå till förskolan igen och jag tillbaka jobbet. Win - win för allihop.


/Lela

4 kommentarer:

 1. Jobbigt med strulande magar. Är han allergisk sen innan? Mina var alltid känsliga mot laktos när dom varit sjuka.

  Fina lack blev det inköpt i alla fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är inge vidare alls faktiskt:( Nej ingen känd allergi sedan innan så att det skulle vara boven i dramat är inte så troligt. Ja det har jag läst, att många blir laktoskänsliga efter magsjuka. Eftersom sambon är laktoskänslig så har vi bara laktosfritt hemma så han får knappt i sig något med laktos så det känns inte heller så troligt:(

   Radera
 2. Oj vilka fynd! Jag har aldrig hittat några av WnWs lite roligare kollektioner i butik, och det är synd för jag vill gärna ha fler!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var trevligt att springa över dessa i butik. Nej hemmakring har vi inte heller något utbud av WnW, Ekohallen ligger runt 10 mil hemmifrån. Dyrt att åka dit bara för att köpa nya lack;)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)