Image Map

4 mars 2012

NailArt Sunday Swipes på China Glaze . Sea Spray

Av vad jag hoppas förklarliga skäl så blir det ingen ny nailart idag utan jag har fått dyka ner djupt i arkivet. Nu ligger det inte så mycket nailarts i akrivet och så vidare spännande var dem inte heller. Men men, nästa söndag hoppas jag att jag är helt med på banan igen och kan leverera något mer spännande än så här. 


Sea Spray kommer från Anchors Away kollektionen från 2011. Ett grått krämlack som i mitt tycke är lite väl likt Pelican Gray för att få vara med i samma kollektion. 


Tre lager som kryddats med enkla swipes i ljuslila och ljusgrönt. 
Diskret nailart med en hel del 80-tals vibbar. Det är något med nyanserna på swipsen som för mig tillbaka i tiden.
Så pass diskret att man får anstränga sig lite för att se det på bilderna, varför tog jag inte en ordentlig närbild när jag fotade?

Trevlig men lite för anonymt för att jag ska tycka om det ordentligt. Krävs lite mer färg och lite accent för att fastna hos mig.


Och så till kvällens övriga bidrag: Cactus med matcha filmen

Har jag missat någon eller om det är någon som om möjligt är senare ut än mig så skriv en rad i kommentaren så lägger jag till dig:)


/Lela

10 kommentarer:

 1. Hej! Har nyss hittat denna fina blogg och såg nu detta med Nailart sunday. Va kul! Är det ett eget påhitt eller vart kommer det ifrån? Hur gör man för att få vara med?
  Trevlig söndag! /Sofie. http://drops-of-color.blogspot.com/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och kul att du har hittat hit:) NailArt Sunday är ett eget hittepå där alla är välkomna att delta. Reglerna är enkla, mer än ett lack på naglarna så är man kvalificerad. Sugen? Söndagen är inte rikigt slut än ännu menar jag;)

   Radera
 2. Svar
  1. Tack, ja diskret är det alltid;)

   Radera
 3. Jätterar mani, gissar på att vi inte syns imorgon, mitt bidrag blir strax publicerat. Krya på er. ps såg på maxi att viva la diva ska säljas där, vid den tomma hyllan bredvid MNY ds.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rar kanske är rätt ord;) Njae, det blir nog inge jobb imorgon dessvärre. Men tisdag satsar vi på ialla fall tills nästa sjuka slår till;)
   Nej, är det VLD det har vi ju redan i stan. Kunde ju vara något nytt och spännande som vi inte redan hade menar jag:(

   Radera
 4. Söt mani och jag är som vanligt med :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ska genast länka upp dig och dina otroligt vackra katter:)

   Radera
 5. Svar
  1. Tack så mycket, kul att andra kan uppskatta den när man själv känner som en axelryckning för den:)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)