Image Map

13 mars 2012

China Glaze - Electric Pineapple

Detta skiljer sig en del ifrån sina kollektionssystrar, inte till färgen men till formulan. Resterande lack jag provat från Island Escape kollektionen har varit ganska skira och transparenta medans Electric Pineapple istället är ett cremelack och därmed också blir helt opakt. 


Två lager på bilderna men jag ser på korten att vissa naglar förmodligen ville haft ett tredje lager. Dock inget jag reagerade på i verkligheten. 

Tyckte detta var helt OK men då jag ganska precis hade haft O.P.I's Did It On 'Em på naglarna så nådde inte detta hela vägen. De påminner en del om varandra, EP är mer gulgrön och DIOE mer gröngul. Jag är uppenbarligen mer gröngul än gulgrön;)


Inköpsställe: Ge-Kås
Kollektion: Island Escape 2011

/Lela

4 kommentarer:

 1. Underbara bilder på ett alldeles underbart lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vad glad jag blir:) Lacket är helt klart häftigt och kommer åka fram till sommaren igen.

   Radera
 2. Tack för tipsen om marblen, jag testade med lite remover och det fungerade tillräckligt bra för två naglar på varje hand :) nästa gång jag är på affären ska jag köpa vatten och se om det håller hela vägen på 10 ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod! Vad kul att det fungerade med removern, hade som sagt inte testat det själv. Det tycker jag att du ska göra och jag håller tummarna för att du får till alla tio:)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)