Image Map

15 nov. 2012

Depend - #270

Nu ska jag visa resultatet på hur man inte ska lacka naglarna. Man ska inte lacka med stora lampan släckt, titta på CSI och vara trött samtidigt för det går käpprätt åt skogen. Lagrena går inte i varandra och det blir ojämnt.
Väntar man dessutom med att knäppa bilderna till dagen efter har det hunnit bli båda hack och märken i ytan. 
Set riktigt gräsligt ut på bilderna. Ingen favoritfärg men visst var den bättre i verkligheten och när det var nylackat. Två lager är det i alla fall. 
Inköpsställe: Ge-Kås
Kollektion: Höstkollektionen 2012

/Lela

14 kommentarer:

 1. Helt ok ändå. Jag bryr mig inte om eventuella ojämnheter utan är impad över att du fick det här resultatet när du tittade på tv samtdigt. På nedersta bilden ser det läckert ut. Är det likt Skyfall?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha tack så mycket:) Det är inte olikt Skyfall men inte i närheten av dupes. Skyfall är mer rostfärgat och 270 är mer lilaröd.

   Radera
 2. Lite ojämnheter har ingen dött av :) Men ska man sumpa en manikyr så kanske det inte var så stor förlust på det här lacket, lite "mellanmjölks"-färg över det hela ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kände lite samma sak, detta lacket var inte hela världen att sumpa på det viset. Tack och lov;)

   Radera
 3. haha, känner igen det där... Mer än en gång har jag tagit med lacket till jobbet, och bättrat på de värsta ojämnheterna ;-)
  Dock har jag förbättrat måla naglar + kolla film samtidigt-skills. Numera funkar det bra :-D Men jag har ju LYSSNAT på betydligt fler filmer, än jag tittat på, så kan vi säga ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, känner igen mig. Lyssnat mig igenom många timmar på TV:n de senaste åren.

   Radera
 4. Jag gjorde samma misstag igår..
  Lackade över ett annat lack för jag var för lat.. O ja allt gick åt skogen kan man lugnt säga... Men, men, bara göra om och göra rätt idag istället! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Borde nog jag också gjort egentligen, gjort om - gjort rätt.

   Radera
 5. Det där har nog hänt alla :D Se på tv + vara trött och slarva lite med penseln och upptäcka sitt resultat dagen efter. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkar ju som att de flesta känner igen sig i problematiken.

   Radera
 6. På hand-bilden där det är lite avstånd ser det skitsnyggt ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja får på det avståndet syns ju inte alla skavanker;)

   Radera
 7. Äsch, det var väl inte så farligt! Jag har visat många manikyrer som har sett ut ungefär så där! Det syns ju faktiskt bara på närblder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du ju förvisso rätt i, att det bara syns på närbilder. Kanske skulle ändrat fotokonceptet för just detta lacket och bara kört på distansbilder;)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)