Image Map

2 nov. 2012

Make Up Store - Siw

Får bryta mönstret lite till Skimmerskuggans holofredag, det fanns inget holografiskt i Skyfall. Men det jag har att bjuda på idag är minsann inget att skämmas över. Siw från Make Up Store.Inte alls så besvärlig som Greta eller Britta, de kala fläckarna uteblev inte men de var inte så många. Tre lager slutade det på för att göra det opakt. Inget topplack på bilderna, snabbtorkande lack är nästan slöseri på MUS holografiska lack för de torkar snabbt som attan på egen hand. 
Som ni kanske noterade så är det högerhanden som fått agera modell denna gången. Attans vad knepigt det var att få till bilderna, alla inövade vinklar blir ju spegelvända helt plötsligt. Anledningen till högerhandens tillfälliga inhopp är att vänsterhanden blivit skavd under dagen och inte klarade dagens audition. 
Inköpsställe: Make Up Store Åhléns City
Kollektion: Holographic

/Lela

22 kommentarer:

 1. Hur är det med make up stores hololack måste man ha nåt speciellt under?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vissa säger att man måste andra säger att man inte måste. Jag har denna gången genomhärdat Seche Vite under men jag vet inte om det påverkar så mycket. Överlag upplever jag MUS holografiska lacker som svåra att jobba med.

   Radera
 2. Jag är löjligt förtjust i min flaska Siw. Dock brukar jag alltid köra på MUS Aqua Fix under. Jag har aldrig upplevt något krångel med formulan eller kala fläckar då med något av min MUS holon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Utseendemässigt slår Greta högre men formulamässigt var Siw bäst av de tre jag testat.

   Radera
 3. Så vackert och vilka imponerande regnbågar!

  SvaraRadera
 4. Vilken snygging det här är!

  SvaraRadera
 5. Visst är det besvärligt att fota högerhanden ^^ men det blev ju välrigt fina bilder ändå! På ett väldigt fint lack

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var fruktansvärt besvärligt!! Tack, det var väldigt snällt av dig:)

   Radera
 6. Himla, himla fint! Men du, vad supersvårt det är att fota "fel hand". Du har lyckats himla bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vad snällt av dig. Ja galet svårt, knasigt att man ska vara så styrd av vilken hand man håller lack i....

   Radera
 7. Fina bilder på ett fint lack. Men visst var det så att det bara var i början de var riktigt holografiska och att de i efterhand blev mesiga? För nog hade jag kunnat tänkt mig det, men isf äkta varianten.
  Och en annan fråga, jag har varit borta från bloggvärlden ett par dagar, hur blev det med söndagar och tema? Har det presenterats något resultat från pollen? Har klickat runt men inte sett något om det. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är helt korrekt, de gjorde något med receptet på deras holografiska lacker. Jag är för ny i nagelnördsvärlden för att ha hunnit lägga vantarna på de gamla flaskorna. Men det är ju inte så att de som finns i handeln nu går av för hackor heller;)

   Tack för att du påminde mig, visste att det var något jag glömde där på fredagkvällen. Men nu har jag fått ordning på det:)

   Radera
 8. Jäklarns, Siwan är en riktig snygging! Måste testa min flaska alltså. Eller mina flaskor, tror jag har två.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och du äger säkert från de gamla batcherna också?;)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)