Image Map

27 nov. 2012

Essie - Stylenomics

Stylenomics är så mörkt, så mörkt grönt att det nästan inte går att avgöra med blotta ögat. När jag tittar på det i vanlig inomhusbelysning ser det mörkgrått ut än grönt. Extremt välpigmenterat krämlack som täcker på två normala lager. Akta er för att lägga det på nagelbanden för det färgar in med en gång. Första lagret blir strimmigt och fult men det rättar till sig på andra. 
Den enda gången jag säkert kunde säga att det rörde sig om ett grönt lack var när jag tog av det. På bomullspadden syns det tydligt att det är grönt, annars är det mest bara mörkt. Visst ser det bra ut men jag hade lika gärna kunnat ha vilket svart/mörkgrått lack som helst. Inköpsställe: transdesign.com
Kollektion: Hösten 2012

/Lela

8 kommentarer:

 1. Ja det såg inte mycket grönt ut tyvärr. Men det är samtidigt bra med mörka lack om man vill ha lite glitter eller lite nailart ibland kan jag tänka mig....:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är det absolut men då kanske det finns andra billigare alternativ tänker jag som fungerar minst lika bra. Så det blev inga pluspoäng för Stylenomics hos mig.

   Radera
 2. Lite väl mörkt, men kul med lack som täcker bra på två lager.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite väl mörkt för att vara just grönt kan jag tycka.

   Radera
 3. Jag tycker det är snyggt!!
  Men så är jag nog på väg in i en mörk period nu - lackmässigt alltså! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas att det bara gäller lacken, den mörka perioden alltså!:)

   Radera
 4. Jag tycker det är lite tråkigt med lack som är så mörka att man inte ser vilken färg det är egentligen. Det ser fint ut på dina bilder, däremot!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, jag håller med dig. Det är betydligt roligare när man ser vilken färg det är tänkt.

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)