Image Map

3 nov. 2012

O.P.I - Moonraker

Vet inte om det är mig eller flaskan det är fel på men jag upplevde stora problem med formulan på Moonraker. Cuticle drag är något jag kan leva med om det gäller ett vackert holografiskt lack men när det kommer till ett frostat grått lack, nej då är det svårare att förlåta. Som om det inte var nog med att det drar med sig det undre lagret så är det fullt med pigmentklumpar som inte blandas ut hur mycket man än rullar/skakar flaskan. 
Hoppas verkligen att inte alla flaskor med Moonraker är på samma sätt som mitt för det var ingen kul historia. Fyra lager men det är fortfarande områden som inte är helt täckande. Ser lite flackigt ut. 
Tycker verkligen det är jättesynd att det beter sig på detta viset för jag hade nog tyckte ganska bra om det annars. Jag har inga problem med frostfinish på det sättet som många andra har och jag tycker färgen är trevlig. 
Inköpsställe: eBay.com cbnailstore428
Kollektion: Skyfall 2012

/Lela

6 kommentarer:

 1. Jag tycker inte heller det gör något med frostfinnish eller penseldrag egentligen, men det där med pigmentklumparna är helt oförlåteligt. Synd eftersom jag tyckte färgen var fin i övrigt.

  SvaraRadera
 2. Jag har läst på flera bloggar att Moonraker har det här problemet.
  Synd för jag tycker det är ganska coolt faktiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja det är verkligen jättetråkigt, mycket för att resterande kollektionen fungerar bra rent formula mässigt:(

   Radera
 3. Å vad jobbigt det låter! Dåligt av OPI att släppa ut ett lack med pigmentklumpar på marknaden kan jag tycka... storföretagen borde ju rimligtvis kunna handskas med sånt :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan ju tycka att det borde fastnat i någon form av kvalitetskontroll... Som sagt, synd på ett annars fint lack.

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)