Image Map

30 aug. 2013

H&M - Jo is In The House

Fuskar lite denna holofredag men Kerstin brukar vara generös i sin bedömning.  
Tjo vad det glittrar om Jo Is In The House. Namnet speglar lacket bra, du syns verkligen med detta på naglarna.  Nu valde jag att lägga det som layering ovanpå svart men det hade jag inte behövt för det hade gått att bygga upp det opakt för egen hand också. det är alltså bara ett lager på bilderna och det är inte mycket av det svarta som syns längre. 

Det är mängder med prismatiskt hexagonglitter i en klar bas och utseendemässigt blir det lite som prismatiskt socker på naglarna. Det är inga som helst problem att få glittret jämnt fördelat, snarare tvärtom så det blir lite för mycket på samma gång. 
Det blir en bonusbild denna gång. Efter att jag fotat det så testade jag att lägga två lager på naglarna, fortfarande inte heltäckande men tre lager hade nog gjort jobbet. Inköpsställe: H&M

/Lela

12 kommentarer:

 1. Bling värdig en diskokväll minsann! Jag gillar det :)

  SvaraRadera
 2. Det här har jag också, det är superkul att lacka med tycker jag! Enkelt att göra gradients med också. Så tjusigt med alla färger!

  SvaraRadera
 3. Detta gillade jag, kul att det var så täckande! Har faktiskt kikat på det förut, men jag har redan 2 liknande såna här. Dock så kanske jag tänka mig detta ändå, för de kräver fler lager och börjar dessutom ta slut. Stor tumme upp och bra bilder som vanligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detta kräver knappt några lager alls vilket verkar vara rena motsatsen mot de du har, alltså är Jo is In The House ett bra köp:)
   Tack, kul att höra.

   Radera
 4. Himla användbart lack med det täta och småttiga partiklarna! Över vårgrönt lack blir det påskmanikyr. T ex. Och här är det party. Kan säker bli både bröllop och jul av det också! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oändligt med användningsområden:)

   Radera
 5. Va snyggt! Detta har jag helt missat på mitt HM, eller så kanske de inte tagit in det i sortimentet... Hoppas på det tidigare så det bara är för mig att spärra upp ögonen. :)

  SvaraRadera
 6. Det här har jag med, men jag upplever inte mitt som så pass opakt. Fast jag har en väldigt gammal flaska iofs. Har du köpt din nyligen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj vilka frågor du ställer... Minns inte riktigt men någon gång i våras skulle jag tro.

   Radera
 7. Kul partymanikyr :)
  Jag gillar det bäst som du har det på de första bilderna!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)