Image Map

29 aug. 2013

Sensinity - Te Verde

Lite plastigt och stripigt men jisses vilken härlig neongrön!Hade Te Verde i början av sommaren så jag minns inte hur många lager det slutade på. Någonting säger mig att det slutade på två lager. Formulan var bra att jobba med, lätt att applicera och hamnar där jag vill. 
Det lämnar en tydlig VNL och finishen är halvmatt precis som det ska vara när det gäller neon. Däremot hade kanske flackigheten som syns på bilderna försvunnit med ett lager Seché. 

Sensinitys lack är doftsatta men jag har inte upplevt någon obehaglig doft på de lack jag än så länge har testat. Men om du är väldigt känslig för doftsatta lack så kanske du bör hoppa över dessa. 
Inköpsställe: Lövmarknaden 2013

/Lela

8 kommentarer:

 1. Jisses va härligt! Älskar när lacken poppar ut så där :)

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Neoner som denna är bara underbar! <3 Fick höra att priset varierar mycket på dessa från olika butiker..jag såg att de kostade 30 och 40 där jag bor, men samtidigt hör jag att andra har köpt dem för 15kr st vilket känns mer värt iomed att flaskan är så liten..

  SvaraRadera
 3. Oj! Vilken! Grön! LÄCKERT!!!

  SvaraRadera
 4. Det här lacket är så sjukt underbart (är relativt på att jag har samma, 45, själv, "Té Verde" är doften, siffran är tyvärr namnet på lacket :/ finns flertalet av deras lack som har just "Té Verde" som doft).

  SvaraRadera
 5. Den är så himla läcker i färgen, den där!

  SvaraRadera
 6. Färgen är verkligen helt underbar!

  SvaraRadera
 7. Den ser helt underbar ut på dina bilder!

  SvaraRadera
 8. Älskar den här färgen, men jag och formulan var inte riktigt kompisar.

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)