Image Map

20 aug. 2013

Nya lack.

Sambon kom i söndags hem från sin jobbresa i Las Vegas (hemska ställen han får åka till, inte alls avundsjuk). Men som plåster på såren så kom han hem med lite nya lack till mig i alla fall, det tackar vi för. 


Två stycken Nails Inc. Brighton Feathers och Embankment. Brighton har jag på naglarna just nu, det är ett härligt och lite udda lack. 


Från Sephora hittade han It´s Totally Karma, Not Your Avarage Turquoise och Social Climber. NYAT är jag nyfiken på även om det kanske finns många liknande lack redan. 


Och så en Disney kollektion, också från Sephora, med prinsessan Ariel. Och bakom denna förpackningen finns det en liten kul historia som jag tänkte dela med mig av. 
Tomas (sambon för de som inte vet) står utanför butiken, väntar på att de ska öppna, och funderar över varför det är så väldigt mycket tjejer/kvinnor som flockas runt ingången. När butiken slår upp dörrarna så rusar alla inklusive Tomas in och dyker över en hög med förpackningar som ligger på ett bord precis innanför dörren. Tomas som blev nyfiken på vad som orsakade sådan uppståndelse knyckte till sig en förpackning utan att veta vad den innehöll. När han märkte att det var nagellack ville han inte lägga den ifrån sig och frågade en kvinnlig kund med väldigt långa naglar vad som var så speciellt med denna förpackningen. Han fick då förklarat för sig att det är en begränsad kollektion och att Sephora nu var inne på tredje prinsessan. 
Så där står han, väldigt långt hemifrån, pratandes med en vad jag förmodar extrem nagelnörd. När Tomas berättat att jag gillade nagellack så hade hon rekommenderat honom att köpa förpackningen så det gjorde han. 

/Lela

16 kommentarer:

 1. Men gud vad gulligt! Jag fick nästan tårar i ögonen av historien om prinsesslack-inköpet. Vilken man du har! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ännu roligare var historien när han hittade ett snyggt lack och gick fram till disken och frågade om de hade fler nagellack i det märket. Biträdet tittade konstigt på honom samtidigt som hon förklarade att det han höll i handen inte alls var nagellack utan ögonskugga;) Gissar att han hittat en flaska med löst pigment i;)

   Radera
 2. Vad kul :) Vilka toppenpresenter! Heja Tomas!

  SvaraRadera
 3. Åh gud vilken man!! En sån skulle en ha. :) Hoppas du visar upp BF snart och NYAT ser verkligen sååå fint ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han är mycket bra att ha, när han väl är hemma;) Brighton kommer inom kort och troligen NYAT också.

   Radera
 4. Vilken ängel till man du har! Älskar historien om hur han fick tag på prinsesslacken :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han är för skön och är totalt oblyg vilket kan bli väldigt kul. (Ibland också ganska pinsamt;))

   Radera
 5. Åh vilka fina helst Ariels...antar att du inte vill byta gubbe;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha nej honom behåller jag gärna för mig själv.

   Radera
 6. Åh så gulligt av honom! Ja det är helt ok att de åker på jobbresor om de kommer hem med nagellack, det gjorde maken också senast han var på jobbresa utomlands. ;-)

  SvaraRadera
 7. Vilka skönheter och vilken rolig historia om Ariel-lacken. Ibland ska man ha tur :D

  SvaraRadera
 8. De lacken hade jag gärna lagt vantarna på! Vilken karl du har! Gulligt av honom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han är den bästa karln jag har;)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)