Image Map

12 aug. 2013

Den stora frågan.

Min bloggsemester blev ett par veckor längre än vad jag först hade tänkt mig....

Nu är jag mitt uppe i mitt beslut om att fortsätta eller lägga ner. Trots alla veckor som förlöpt så har jag fortfarande inte kommit fram till hur jag vill göra med bloggen. Vissa dagar kan jag sakna den medans andra dagar upplever jag det som en befrielse att inte syssla med den. Jag har verkligen njutit av all den fritid som kommer med att inte blogga/läsa bloggar ett par timmar varje kväll. Min Bloglovin är nu uppe i 622 stycken olästa inlägg. 

Samtidigt så kommer suget smygandes ibland, mest av allt just nu saknar jag kontakten med alla läsare. Så mitt delbeslut just nu är att så smått sätta igång igen, kanske kan jag locka fram övertygelsen om att nagellack är bland det bästa som finns igen? Tänker att hösten kommer krypandes och med det fler kvällstimmar att spendera i soffan utan att få ångest över att solen fortfarande lyser på himlen. 

Mest krut tänker jag försöka lägga på NailArt Sunday. Jag hoppas att ni är några som hållit liv i söndagarna utan min administration och att ni är sugna på att hänga på igen nu. Fram till jag har känt av hur jag vill göra i framtiden kommer jag att koncentrera mig på min egna blogg och inte i huvudsak läsa andras. Detta gör att jag kommer vara extremt beroende av ert aktiva deltagande. Hoppas att ni har förståelse för detta. 

Bortsett från inläggen på söndagarna så kan det nog tänkas bli ett par till i veckorna. När tiden finns och andan faller på helt enkelt. Ingen garanti för hur ofta eller sällan det kan tänkas bli.  

Börjar småskaligt så får jag helt enkelt se vart det tar vägen så småningom. Nu vet ni om mina planer inför framtiden, kanske, kanske inte. Det är den stora obesvarade frågan...

/Lela

16 kommentarer:

 1. Jag har minsann en NOTD på lager till söndag ;) Det är lurigt att veta hur mkt krut man ska lägga...

  SvaraRadera
 2. Det låter som en bra väg att gå! Skriv och publicera när du känner för det, inte annars. Jag har sett flera fina exempel på nail art Sunday under sommaren så det lever kvar om än inte lika stort förstås.

  SvaraRadera
 3. Din blogg var den första lackbloggen jag började följa för något år sedan. Du har till och med inspirerat mig till att börja blogga själv, men det var först idag jag vågade publicera mina första inlägg :)
  Jag hoppas du får lust till bloggen igen, men det viktigaste är ju såklart att du mår bra :)

  /Sanna

  SvaraRadera
 4. Jag tycker det låter som en bra väg att gå. Roligt att du är tillbaka, så får vi se hur det känns i framtiden. Blogga bara om du själv har lust, jag tycker det ska vara roligt att blogga. Ser fram emot söndagarna igen!

  SvaraRadera
 5. Blogga när du själv känner för det bara, det är det bästa (och i mina ögon enda) valet!

  SvaraRadera
 6. Blogga när du vill så blir det bra. Har man inte lusten är det bättre att låta bli och titta på någon bra film i stället. :) Kram!

  SvaraRadera
 7. Du gör helt rätt tycker jag. Man ska blogga för att det är roligt, inte för att det är ett måste. Tycker det låter som ett väldigt bra upplägg. Jag kommer också blogga mer sällan framöver, eftersom jag ska börja plugga.
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Blogga när du känner för det. Själv tänker jag också köra mer på den linjen. Det blir faktiskt ganska stressande när man känner att man "måste" ha ut inlägg varje dag.

  Jag kommer i alla fall finnas här som trogen läsare när inläggen kommer. Precis som du så läser jag mindre och mindre bloggar, men dom svenska dom håller jag koll på!

  Och Nailart Sunday vet du ju hur jag känner för, så den kommer jag försöka medverka till så mycket jag kan. Fast jag har också haft paus med det över sommaren.

  SvaraRadera
 9. Har saknat dig och bloggen men samtidigt så förstår jag att lusten inte varit där, och finns inte lusten att blogga, ja då ska man inte blogga. Tycker du gör rätt i att inte gå all in. Dom flesta följer liks bloggarna via flöden som gör att man ser när ett inlägg kommer, det gör alltså inget att man inte bloggar precis varje dag om man inte vill. Läsare kan följa lika troget ändå. :)
  Har bloggat nail art varje söndag som vanligt, och skulle du ha nail art sunday nästa/kommande söndag så skulle jag givetvis vara med. :D

  SvaraRadera
 10. Kul att du är lite sugen i alla fall :) Men som alla säger så ska du bara göra det om du tycker det är kul! Och om du vill köra Nailart Sunday och inga andra inlägg så kan du gott göra det, vi finns här oavsett!

  SvaraRadera
 11. Välkommen tillbaka!

  Bloggen ska vara rolig, blogga när du känner för det.

  Så känn ingen press!

  KRAM!

  SvaraRadera
 12. Jajemän, kör du nailart på söndagar är jag med, det har snabbt blivit en vana :).

  I övrigt verkar det mesta sagt härovanför!

  SvaraRadera
 13. Jag kan bara instämma i alla fina orden av stöd och förståelse du redan fått här ovan av oss fans, blogg-vänner och beundrare. Har själv haft bloggsemester men hittat tillbaka lite igen till den givande och roliga känslan. Du har en jättefin blogg och Nailart Sunday är den absolut roligaste temadagen. Må bra, hitta balansen och känslan som är rätt för dig, så hoppas jag att vi fortsätter ses. Kram. :)

  SvaraRadera
 14. Weeee! Du är tillbaka! Jag tycker det låter förnyftigt att börja småskaligt och helt enkelt blogga när du har lust. Det ska vara roligt att blogga och inte ett tvång och för min del är det helt okej medbloggar som inte uppdateras varje dag. Det är ju så jag själv bloggar också. Men ibland är det lätt att falla in i kraven och stressen (på sig själv alltså, inte på andra).

  SvaraRadera
 15. Vad roligt att du är tillbaka. Ser fram mot att läsa dej igen;)

  SvaraRadera
 16. Kul att du är tillbaka och jag förstår hur du tänker. Jag ligger numera för det mesta med minst 3-400 olästa inlägg på bloglovin och postar ju rätt sällan på min egen blogg. Men jag försöker se det som att jag ju ändå gör det här som en hobby och då ska det vara kul och inte belastande. Jag kommer inte få miljarder läsare så länge jag inte lägger mer tid på bloggandet, men det är smällar jag kan ta. :-)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)