Image Map

11 sep. 2013

Colorama - Black Out

Svarta krämlack är alltid intressanta att testa. Kan ju tycka att svart krämlack bara kunde upplevas på ett sätt men icke. 



Black Out är lätt att lacka med men jag gillar inte finishen som blir. Utan topplack blir det som små knottror i lacket, inte så de känns men lacket upplevs inte slätt. Dessutom så torkar det inte högblankt vilket jag gillar när svarta kräm gör. Ett lager topplack råder bot på både knottrorna och glansen men det drar ner upplevelsen. 




Två lager räcker, tveksamt att det hade gått använda som ett onecoater. Blir lite för strimmigt på första lagret för det. Som bas till layeringar och nailarts fyller det absolut sin funktion men inte det lacket jag hade valt för att bära på  egen hand. 



Inköpsställe: H&M

/Lela

6 kommentarer:

  1. Bra att se vad andra tycker om svarta och vita baslack. Jag håller nog fast vid A-England Camelot så länge.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja gör du det för detta är inget att ställa främst i ledet.

      Radera
  2. Svar
    1. Med lite hjälp från topplack så blev det bra glans i det.

      Radera
  3. Ja, jag är också kinkig med svarta creme's. Man vet att det finns det perfekta svarta; onecoater och glansigt (jag har säkert 2-3 i samlingen). Då blir man lite irriterad när det kommer ett som du visar som uppenbart inte håller den standarden. Jag tror inte att man hade varit lika hård mot ett annat lack. :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med dig, just svarta och vita krämlack är det väldigt lätt att döma hårt. Lite för hårt ibland kanske...

      Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)