Image Map

24 sep. 2011

Kalas


Varit på Williams första barnkalas idag, en liten goding som fyllde 2. Äkta barnkalas med glass, kakor och fiskedamm. De andra lite större barnen fick godis och tablettask, William fick russin och majskrokar=)
När vi skulle gå kom de som hade kalaset på att de hade vinterkläder till salu som borde vara lagom William nu i vinter så vi stannade och tog en kik. De var lagom så helt plötsligt åkte vi hem med mer saker än vad vi kom dit med. Så nu kan vi checka av vinterkläder på "köpa-listan", så skönt. Behöver jag inte fundera på det mer.

   Thermobyxor och jacka med tillhörande fleece från PoP.
Höst/vinterskor samt vinterstövlar.

    


När vi handlade present till födelsedagsbarnet innan idag så köpte vi lite till William oxå. När vi är på öppna förskolan så leker han ofta med deras kök, grytor och låtsasmat. Grytor och kastruller har han redan, leksaksspis tänkte vi se om vi kan hitta begagnat eller möjligen köpa i julklapp så då var det bara låtsasmaten kvar. Hittade en kundkorg med tillhörande mat till ett rimligt pris så den fick det bli.Fick bli en liten pratande hellikopter oxå, kunde inte låta bli;)
Man kan ju undra vem det var som fyllde år egentligen;)
Efter bad tillsammans med Tomas, lek hela dagen, kalas så trodde vi han skulle slockna som en stock efter vällingen. Det var 45 minuter sedan och han ligger fortfarande och snackar inne i sin säng. Ibland blir inte saker riktigt som man tänkt.

Imorgon är det bokat bord i Brunnsparken som gäller, loppis igen. Hela familjen inklusive William ska vi åka ner, får se hur det går;) Kanske inte heller blir riktigt som vi tänkt oss.

/Lela      

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)