6 sep. 2011

Vakna i tid


Idag vaknade vi i tid för att ta oss till öppna förskolan. Inte mycket folk idag, när vi kom var där en mamma och två barn, efter en stund kom det en mamma och två barn till. För vår del gjorde det absolut ingenting att det var så lite folk, William behöver få en chans att vänja sig vid de större barnen. Är det då en 15-20 ungar på samma gång blir han väldigt blyg och skeptisk. Gömmer sig mest bakom mina ben, vill krypa upp i famnen och kramas, inte fy skam det heller. Tackar och tar emot samtidigt som jag passar på att mysa lite men det är ju inte riktigt det som är meningen med att vara iväg så, mysa kan vi väl göra hemma?

Tog bara en liten stund för honom att tina upp idag, efter 5-10 minuter var han igång. Tultandes runt och lekte med bondgårdsdjuren, bilarna och den spännande leken tända och släcka lampan. Följa efter de stora tjejerna och titta vad dem gör är också spännande även om han håller sig på sin kant, inte gå för nära, det kan vara farligt;)
Skönt att vara där ett par timmar, slappna av lite. Han roar sig bra på mer eller mindre egen hand. Räcker gott med att jag sitter inom synhåll i en soffa och pratar med de andra, ibland kommer han fram och visar vad han har hittat (idag var det grisar han kom och visade) för att sedan gå därifrån lika fort. Och när det är dags att åka hem framåt tolvtiden är han så slut att han somnar innan man hunnit backa ut bilen från parkeringen. Då vet man att man är garanterad en liten egenstund när man kommer hem;)

/Lela 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)