12 sep. 2011

William vilddjur


William har förvandlats till ett rytande vilddjur typ lejon eller tiger, här hemma. Möjligtvis att det egentligen är mer likt en  spinnande tamkatt än ett rytande vilddjur. 
Hur som helst så har han hela dagen låtit som ett spinnande kattdjur som ibland intensifiseras till ett vilddjur.
Finns en liten vokalskillnad dock, en katt låter purrrr-purrrr medans William låter mer hRRRRRR-hRRRRRR. Med andra ord är Williams spinnande inte lika sövande och mysigt att lyssna på som en katt, hans spinnande gör mig mer nervös. 
Som ni kanske förstår så har hostan och halsen på honom bara blivit värre sedan igår. Fortfarande ganska pigg och busig, ingen feber, allt sitter i halsen på honom. Att han inte är samarbetsvillig med att ta sin medicin är inget som gör hans hals bättre. Det mesta åker ut lika fort som det kom in i munnen och bildar en sån där alldeles speciell klistrig/kletig medicinhinna på kroppen. Tips på smidiga sätt att få i en liten mycket bestämd människa sådant som de inte ticker om? Är öppen för förslag. 
Ser så där lagom mycket fram emot ett par dagar hemma ensamma tillsammans här nu... Huset har en tendens att bli för litet, tråkigt och instängt efter en tid. Att Tomas sen har en fullknöckad vecka framför sig är inget som gör det hela lättare, han kommer att komma hem efter att William somnat nästan varje dag. Fast ur den synvinkeln är det kanske mer synd om Tomas än om mig, vet att han längtar enormt efter pojken efter bara ett par timmar på jobbet.

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)