Image Map

3 aug. 2012

Ozotic - Mish Mash 534

Att välja lack till Skimmerskuggans holofredag är numera ett helt företag i sig. Har så många holosar att välja på i dagsläget, vilket är ett delikat problem för visso. Att de flesta holosar känns bleka i jämförelse med Layla - Flash Black är ett för mig lite större bekymmer. Det är svårt att toppa när man redan nått toppen liksom. 


Men, men... Ozotic - Mish Mash 534 står sig inte slätt i jämförelsen, är helt klart ett vackert holografiskt lack.
534:an kommer från just deras Mish Mash kollektion och är då tänkta som ett kombinationslack. Både holografiskt OCH duokromt. Eftersom det är holofredag har jag valt att koncentrera mig på den holografiska biten. 


Det är den holografiska effekten som är mest framträdande, duokromet hamnar lite i skymundan. På mittenbilden kan man ändå ana att det skiftar i färg längst ner mot nagelroten. Från mörkt lila till kungligt blått.


534:an är ett tunnt lack så jag har valt att lägga två ganska tunna lager ovanpå ett svart kräm för att få ut så mycket som möjligt av det utan att slösa på dropparna. 

Ett älskvärt lack verkligen trivs ute i solen. Det tänder till och sprakar loss i färgstarka scatterd regnbågar. 


Inköpsställe: Picture Polish
Kollektion: Mish Mash


/Lela

17 kommentarer:

 1. Verkligen helt fantastiskt tjusigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det är absolut ett bra inköp och ett vackert lack.

   Radera
 2. Åh vilken skönhet, det ser fantastiskt ut!

  SvaraRadera
 3. Enormt tjusigt lack. En fråga om en annan sak, jag har en blogglista som du, jag har även lagt till så uppdateringar syns. När jag försöker lägga till dig på listan så står det: "Ingen feed kunde hittas för den här webbadressen. Blogginlägg och tid för uppdatering kommer inte att visas. Vill du ändå lägga till webbadressen?" Lite tråkigt eftersom folk som uppdaterar flyttas upp i listan och du är kvar i botten och syns aldrig. Kanske är bara jag som har problemet, men om det är fler innebär ju det att du kanske får mindre besökare än vad du kunde ha haft.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack.

   Oj, ja du det var en bra fråga... Kan det vara så att du lägger feeden mot "fel" adress, www.lelack.se? Den riktiga adressen är ju lelack.blogspot.com, .se adressen pekar till .com. Har själv feed mot LeLacks Facebooksida och det fungerar alldeles utmärkt. Hoppas du får till det, helt klart roligare om mina uppdateringar syns i din blogglista:)

   Radera
 4. Väldigt snygga bilder på lacket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack så mycket:) Från den som alltid har så bra bilder på alla lacker värmer en sådan kommentar:)

   Radera
 5. Så grymt snyggt. Jag har inte ett enda Ozotic! Skandal!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va?! Ja lite skandal tycker jag allt att det är;)

   Radera
 6. Det ser helt jävla fantastiskt ut på dina bilder, verkligen wow!!!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)