Image Map

20 aug. 2008

Fix och don


Idag char varit en riktigt fixar dona dag här hemma. Men så fint det blev när det var färdigt, jag är så nöjd. Och tack Lovisa för hjälpen;)
Sov länge, var skönt att få sova ut på riktigt, är en människa som kräver mycket sömn. Stackars Tomas hade nog oxå velat sova ut på riktigt, jag har tydligen snarkat ganska mycket inatt;) Jag tror inte riktigt på det, har inte hört det själv. Efter att ha ätit frukost i lugn och ro och gjort mig iordning så åkte jag in och hämtade Lovisa för en liten shoppingrunda. Och lite shoppat blev det. Nya växter, blomkrukor utomhus och lampor till trädgården. Så fint det blev efter allt var färdigt och ställt på plats, är så nöjd=) Tomas har inte varit ute och tittat på det ännu men jag hoppas att han oxå är nöjd, tror nog att han blir det. Framförallt är jag supernöjd med lamporna längs med stengången, det blev riktigt riktigt bra. Tyvärr är inte bilderna rättvisa, min kamera är inte den bäst fungerande i mörker.

Tomas kom hem med presenter till mig igår=) Glad blev jag vill jag lova! 10 st vackra vita rosor pryder numera vårt kök och på mina fötter sitter ett par läckra stövleter=) Detta för inget speciellt alls, han tyckte bara att jag skulle ha det. Tack mitt hjärta, jag blev jätteglad!=)

Allt som allt har det varit en bra dag idag. Kreativ och resultaten blev bra, skönt med sådana dagar.

Tittade färdigt på House M.D säsong 4 igår. Gud vad jag grät, ska inte avslöja vad som händer för er som följer serien på hederligt vis men de två sista avsnitten gjorde iaf mig väldigt gråtmild. Tomas erkände att de var sorgliga även om han inte fällde några tårar och troligen tyckte jag var lite löjlig;) Men mina nerver stillades lite när jag fick reda på idag att det faktiskt blir en 5:e säsong, börjar sändas i USA i mitten av september tror jag det var. Längtar redan.

Imorgon väntar ett par timmars jobb igen. Stänger imorn kväll, känns skumt att inte börja förrän klockan 15 men så är det att vara halvtidsjukskriven...

/Angelica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)