Image Map

25 aug. 2008

Hembesök


Idag fick Tomas och jag hembesök, något oväntat men det var rätt trevligt. Tomas hade precis kommit hem med middag (ingen matlagardag idag, alls) nästan ätit färdigt när det ringer på dörren. Bägge två sitter som ett frågetecken...Vem i hela friden kan det vara?
Det var en försäljare. Fast en trevlig försäljare, fanns faktiskt såna oxå. Han kom från ett bokförlag som heter Bertmarks och sålde årsböcker. Samma bolag som gett boken aktuellt från typ 50-talet och framåt. Boken han sålde nu är en form av uppslagsverk fast med händelser förknippat till olika år. Började tryckas 2005. Kanonfin bok, satt och bläddrade lite i den under tiden han pratade om den. Aha - modern kunskap för alla 2007 heter den. Massa onödigt och nödvändigt vetande i den. Men dyr...en bok kostar strax över 800:- Men visst den kommer bara ut en gång om året så egentligen blir det kanske inte så mycket pengar. Som ni kanske förstår hade vi svårt att låta bli så nu står vi som prenumeranter i 5 år framåt. Första boken fick vi redan idag. Så den blir det till att bläddra i ikväll skulle jag tro. Se hur mycket man kommer ihåg;)

Förövrigt har det inte varit en kul dag idag. Haft sån grym huvudvärk hela dagen, började redan igår kväll. Slutade jobbet vid ett och åkte raka vägen hem och somnade i soffan. Känns lite bättre nu men det gnager fortfarande lite innanför pannbenet. Det riktigt trista är att Malin hörde av sig idag och frågade om jag ville ta en runda på stan tillsammans med henne. Men det fanns inte en chans att jag skulle orka med det tyvärr. Bara hoppas  på att vi lyckas hitta en annan dag att träffas på innan hon åker ner till Saudi igen. Vill inte gå miste om att träffa henne.

/Angelica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)