Image Map

12 aug. 2008

Resume


Nu har helgen gått och veckan har tagit över. Och vilken öppning på veckan=)
Resume för dagarna som gått: fredags kom Tomas pappa och blivande ner. Grilla, dricka vin, prata och ha trevligt. Lördag, gjorde färdigt datarummet för att sedan på kvällen åka in till stan allihop och äta på Toscana. Trevlig kväll det oxå. Söndag, upp och jobba. Förbereda inför rean. Sen hem, äta slänga sig på soffan och sova. Allt som allt en trevlig helg, alltid kul att ha folk på besök men det är trevligt att få tillbaka huset för sig själva oxå;)

Igår slog vi upp dörrarna för rean på jobbet. Det fullkomligt välde in folk... Kul var det. Konstant kö och man ser hur alla högar med möbler bara försvinner. Det är en sån skön känsla, sommaren med allt vad det innebär på jobbet är snart slut!! Slutade vid tolv, åkte och solade, hämtade Lovisa och åkte hem för att fika. Sen blev det inte mycket mer gjort den kvällen;)
 Kom till jobbet idag klockan 8 och till min förvåning var det nästan tomt inne i butiken. De måste sålt en hejdundrans massa igår efter att jag slutade. Helt otroligt!! Visst katten är det saker kvar men mer än hälften är borta...härligt! Och vilka försäljningssiffror det blev från igår! Vi kan vara stolta, alla har gjort ett jätte jobb inför denna rean. Hela denna veckan ska bli riktigt rolig att jobba, man ser ljus i tunneln, snart, snart är det över!

Fick ett överraskande telefonsamtal igår, vill inte berätta för mycket än. Återkommer i helgen med mer information;)

Vilket jävla väder det är ute, regnet bara vräker ner. Samtidigt är det ganska skönt att hösten snart är här. Det är helt plötsligt legitimt att krypa uppi soffan med en kopp the för att bara mysa. Kan erkänna, blir tidvis en stugsittare ja. Men jag trivs i vårat hem, nöjd med hur det ser ut och varför inte vara hemma och njuta av det då?  Har ju riktigt bra sällskap hemma dessutom.

Nu blir det till att spela lite poker och vänta på att hjärtat kommer hem från jobbet så vi lagar lite middag. Fläskkotlett, ris, champinjoner och sås bjuds det på idag. Hoppas det smakar!

/Angelica


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)