Image Map

5 aug. 2008

Spelkväll


Har haft 2 stycken mysiga spelkvällar hemma nu. Igår vae det storm ute, riktigt höstväder, mycket regn och blåst. Som gjutet för att ha en spelkväll inomhus. Lovisa och jag plockade fram Jenga och körde ett par omgångar. Det är ett nervöst spel, om inte annat för att det låter så fantastiskt mycket när det rasar. Vet inte vem som vann flest gånger men det var inte det som var grejen utan att vi hade otroligt roligt=)

Idag ha det varit vänd tia och scattegories som gällt. Nästan lika tråkigt väder idag fast utan allt regn. Blåst ganska ordentligt hela dagen idag oxå. Då är det mysigt att kunna stänga dörrarna om sig och låtsas att det är höst ute. Därav allt spelande.

Nu är det bara en dag kvar sen kan jag äntlgien gå tillbka till jobbet. låter kankse märkligt att säga äntligen men det är tråkigt att vara hemma så mycket som jag varit detta halvåret. om inte annat så går man upp i vikt av att inte göra något. Småäter hela tiden för att hålla sig sysselsatt och inte röra på sig. Så det ska bli skönt att röra på fläsket lite;)

Nu blir det som vanligt för Tomas och min del att slänga oss i soffan och kolla ett par avsnitt House M.D. Snart sett alla avsnitt på alla säsonger som finns så är det någon som har tips på en annan bra serie så hojta!!

/Angelica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)