Image Map

13 aug. 2008

Snurrigt


Idag skulle jag fått sovmorgon och vara ledig. Riktigt så blev det inte, fem över halv nio ringer mobilen, svarar och i andra änden är det Madde på jobbet som undrar om jag är på G till jobbet. Va?! Ja, vi har ju morgonmöte idag. Inte en susning, helt glömt bort det men det var bara att slänga på sig kläder och köra till jobbet i full karriär. Så dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men men, fick ordentligt städat på jobbet iaf. Finnns ju en sån där kul regel som säger att man inte får jobba mindre än 3 timmar om man vill ha betalt så det var bara till att snällt stanna kvar till kl. 12. Städat personalutrymmena och slängt allt gamalt skräp. Det var en befrielse att bli av med det, behövdes verkligen. Nu syns golven i omklädningsrummen och helt plötsligt finns det lite ytor att röra sig på.

Igår kväll när jag var ute på trappen och rökte hände något ganska roligt. Två grodor har letat sig in i vår carport och sitter där och trycker. Ropar ut Tomas så att han oxå får se dem. Satt där och kikade lite på dem, det är ganska häftiga djur men jag vidhåller att de är otäcka och ser slemmiga ut. Men det riktigt roliga började när Muffins fick syn på dem. Den stora grodan började röra lite på sig, inte hoppa utan mer kravla lite. Muffins spetsade öronen och rusade över betongen, fram till den stora grodan och började lukta på den. Vi trodde bägge två att hon skulle blir rädd för den, hon är lite fjantig så min katt. Men det blev hon inte utan bara jättenyfiken. Grodan däremot uppskattade nog inte att Muffins var så närgången för han började kravla sig bortåt in mot hörnan. Det tyckte hon var skitkul rent ut sagt, sprang före grodan nosade och petade lite med tassen. Vi bara skrattade åt alltihop, hon var på intet sätt aggressiv mot grodan utan mest bara nyfiken och ville nog väldigt gärna lekt lite med den. Till slut tröttnade grodan ordentligt och hoppade in i hörnet och gömde sig, då tröttnade Muffins och gick in igen. Men vi lyckades ta lite bilder på grodorna. Den lilla hade i allt detta förmodligen för dem tumult hoppat upp på Tomas cykel för att gömma sig.

Ikväll blir det biljard med Emelie och Kalle. Sen sola efter det. Blir nog en bra kväll, nu är det OS-sändnigar och poker fram tills att Tomas kommer hem från jobbet.

/Angelica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)