Image Map

31 aug. 2008

Cirkus Maximum


Idag har vi varit på cirkus!=) Hi hi vad barnsligt fast jäkligt kul. Det var nästan så där roligt som man tyckte när man var liten. Men man såg det på ett annat sätt nu, som liten var det mesta häftigt och spännande idag blev man mer facsinerad av hur duktiga alla var och vilket jobb de lägger ner för att få allt att klaffa så där bra som det gör.
Men det är sjukt dyrt!! Vi gick 3 st vuxna och betalade 840:-!!!! Tänk en barnfamilj med 2 vuxna och typ 3 ungar. det blir runt 1000-lappen. Inte undra på att man inte var på cirkus så mycket som liten;) Och de har vett att ta betalt för allt. I pausen fick man rida kamel, ponny och gå ut till djuren för att titta. Ridningen tror jag kostade 20-30 kr och gå ut till djuren 25:- per person. Ja de vet hur man gör för att tjäna pengar helt klart.

Djuren är nog det som jag tycker är absolut bäst att titta på. Kameler, elefanter, hästar, lamadjur och KATTER!! Ha ha, helt jävla underbar, förlåt språket. Ett helt gäng angorakatter som utförde diverse tricks. Tomas, jag och Lovisa bara satt och gapade under hela föreställningen, ofattbart.... Hoppade genom brinnande ringar, klättrade upp för stolpar många meter upp i luften, gick balansgång upp-och-ner. Ja de var helt klart imponernade att titta på dem.

I ärlighetens namn så var det kanske inte riktigt värt pengarna, inte så mycket pengar iallafall, men det var kul och underhållande ändå. Tror inte att någon av oss var besvikna när vi gick därifrån direkt. Vi hade hadt 2 roliga timmar, definitvit.

Ikväll blir det poker för våran del, Tomas sitter redan och spelar och jag tänkte försöka mig att spela ihop lite jag oxå. Imorgon är det jobb igen, möte med energirådgivare på kommunen och förhoppningsvis ett bra besked inför framtiden. Förhoppningarna är inte gigantiska men jag har ändå 33% chans vad jag fattat det som. Hoppas, hoppas, hoppas, hoppas....

Ja just det! Lamporna hade inte gått sönder i trädgården, batterierna som inte vill ladda ordentligt. Men de lyser om man bråkar lite med dem=) Så jag ska bråka lite med chefen imorn och se om jag kan få nåt kompenserat för det. Har ju faktiskt köpt dem som en vanlig kund och de uppfyller inte direkt förväntningarna;) Får se hur det går...hihi.

/Angelica


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)