Image Map

1 sep. 2008


Äntligen har jag hittat ner i soffan, här kommer jag nog till at förbli resten av kvällen med undantag från rökpauser. Helt färdig nu verkligen...
Dagen började med att åka till jobbet och köra ett race med kampanjbyte. Nya skyltar och diverse kampanjmaterial upp. Jobbade fran till strax efter 12 sen raka vägen in till stan, möta upp Tomas för ett möte med kommunens energirådgivare. Var ett förvirrat möte, vet inte riktigt om någon av oss känner oss mycket klokare efter detta men vi har ett litet större hum iallfall. Det finns alldeles för många sätt att värma upp sitt hus idag, en hel djungel som det verkligen är lätt att springa vilse i. Innan vi gick till mötet lutade det åt luft/vattenpump. Nu är det nog snarare pelletsbrännare med solcellspaneler som komplement. Ja ja vi får se, har inte riktigt läst in oss på det här ännu.

Sen var det hem och klippa gräset. Hade fått tillåtelse av Tomas att faktiskt göra det denna gången. Sist fick jag ju ryggskott;) Tror inte det var själva gräsklippningen faktiskt om jag ska vara ärlig. Men nu är hela tomten kortklippt och fin, känns hur bra som helst.  Tomas kommer nu med en stor halsduk virade typ 14 varv runt halsen... Han har känningar i halsen men vill inte bli sjuk, se om det hjälper;) Söt är han iaf=)
Fixat alla lampor runt stenläggningen nu oxå. Köpt nya batterier så nu ska det funka, Jippie yaj=)

Örk...!!! Outsiders på 5.an, en  karl som sitter och äter larver och har skorpioner, levande, inne i munnen. Han har tydligen någon show av något slag... Vet inte riktigt vad det handlar om. Äckliga människa!!!

Inget telefonsamtal idag, modet börjar sina. Men hoppet har jag inte gett upp även om förväntningarna är allt för höga. Vågar inte hoppas, kommer bara att bli grymt besviken om det inte går vägen.

Nu blir det nog mest mys i soffan. Tomas har satt igång the till oss bägge, så en kopp i knät och bara ta det lugnt. Kanske lite kortspel vad det lider. Imorgon är en annan dag.

/Angelica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)