Image Map

8 sep. 2008

Bröllopsklockor


Helgen har gått i bröllopstecken. Varit i Varberg för att bevittna Tomas pappas bröllop. En jätte fin helg har det varit.

Vigseln var på Varbergsfästnings borggård, solen sken och det kunde inte varit bättre egentligen. Förutom att vigselförättaren knappt hördesm hon hade ingen talarröst alls.
De var jättefina, bägge klädda i rött. Stackars Desirée hade tillochmed armen klädd i rött då hon en vecka innan bröllopet körde kull med en vespa nere i Grekland och bröt armen. Snacka om dålig tajming!! Men gipset matchade fint med hennes klänning till trots. Ja det har varit en fin helg helt klart=) För mycket att berätta om allt.
Festen efteråt var trevlig om än lite kort. Vid tiotiden var det inte speciellt mycket folk kvar. Men kvällen slutade inte där då vi var ett par stycken som styrde kosan in till stan och uteserveringerna. Vi var en 7-8 st som fortsatte ett par timmar till. En lite annorlunda men trevlig avslutning på det hela.

Det börjar bli fruktansvärt tråkigt att köra hem från Varberg, inte för att vi är där så väldigt ofta utan för att vägarna är så tråkiga. Finns i princip bara två att välja på och de lär man sig ganska snabbt... Men vi lyckades liva upp det hela med lite skogsäventyr;)

Igår kväll när vi kom hem var det så kallt hemma!! Ingen som varit här på hela helgen och vi har fortfarande inte satt igång någon värme så det stack rätt bra i fötterna. Blev en värmande dusch och sen eldat i kaminen för första gången, så nu har vi lärt oss det oxå=) Tog en stund innan vi fick kläm på det. Inte riktigt samma typ utav panna jag är van att elda i. Huset i Viö var ju vedeldat men den var lättare att elda i, kanske bara är för att man kunde den. Detta kommer nog inte att vara svårt när man väl fått in vanan på det. Mysigt var det iallafall att sitta framför en sprackande brasa. Varmt och gott blev det oxå;)

Sitter nu och väntar på att Lovisa ska höra av sig och sluta jobbet så ska vi åka till MIO som öppnade förra veckan. Måste ju hålla oss uppdaterade. Sen hade det nog hänt nåt, hon ville ha råd och stöd. Får se vad det gäller, men det lät positivt!=)

/Angelica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)