Image Map

30 sep. 2008

Grattis Syster!


idag fyller syster år. Tror hon fyller 13, har lite dålig koll får jag erkänna. Men grattis iaf!!=)

Jobbet igåt gick fin fint, lugnt och beskedligt. Skönt när man har sådana dagar, lite arga kunder men fick dem att ändra humör genom att le lite extra. De verkade glada och nöjda när de gick ifrån butiken, då har jag gjort vad jag har kunnat. Mer kan man inte begära.

Min förkylning är envisare än vad jag är tror jag. Vägrar ge sig, näsan är inte lika farlig idag men jag hostar och har ingen vidare röst. Dock inte så illa som i lördags, det var hemskt. Alla bara skrattade åt mig. Tycker faktiskt att det är dags att bli frisk nu, inte kul att vara förkyld och snörvlig.

Jobb väntar idag oxå. 14.15-19.15. Blir nog en hel del att göra idag skulle jag tro, ny kampanj med alla nyheter i. Brukar dra till sig en hel del folk. Kul så länge vi har varor hemma att sälja men det tar slut lite väl fort ibland. Folk generellt har en föreställning av att de är ensama i staden om att vilja ha en viss kraftigt prisnedsämkt vara, rikitgt så är det inte. Så har de ingen förståelse alls för att det redan är slut. "Ja men tidningen kom ju igår!!!" Ja det gjorde den, men varan finns i sortimentet och vi säljer av den även när den inte är i tidning och vi hade öppet igår oxå. Sen är det faktiskt så att vi har inte IKEA-kapacitet på lagret. Har inte de ytorna att kunna lagerhålla som vi önskat. Klart vi vill ha alla varor hemma till alla kunder hela tiden men det fungerar inte rent praktiskt, tyvär.... Ja ja, man har blivit duktigt på att försvara sig mot den typen av kunder vid det här laget.

Om man skulle göra sig iordning? Inte gå till jobbet och se ut som en trasselsudd i huvudet tex;) Låter som en bra idé.

/Angelica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)