Image Map

14 sep. 2008

Beijing 2008


Det har varit en riktigt bra helg. Igår var det meningen att Tomas och jag skulle åkt och tittat på ny bil. Inte på väg att köpa men fastnat för en som vi ville se i verklilgenheten. Men som vanligt på lördagsmorgon så sov Angelica alldeles för länge för att vi skulle hinna dit. Var där tio över två och de stängde två, men vi fick en skymt genom skyltfönstret iaf, titta ordentligt en annan gång. Kosan styrdes vidare in mot stan för att möta upp Lovisa. Gick en snabb runda på stan och sedan vidare ut till MIO. Blev en fika i deras nya salladscafé med världens långsamaste personal. Förlåt om någon känner de som jobbar där men det tog helt sjuk lång tid!!! Ja ja..

Åkte hem, käkade pizza alla tre sen blev det en TV-spels kväll som heter duga. Bänkade oss framför Beijing 2008, OS-spelet till PS3. Ha ha vad kul vi hade, och vilka blåsor man fick i händerna av det. Jag klarade mig ganska bra, Lovisa och Tomas var det npg värre för. Men vi hade riktigt roligt. E-K kom förbi ett par timmar oxå och kvällen slutade inte förrän vid två på natten.

Idag har Tomas och jag varit duktiga hela dagen. Klippt gräset, planterat blommor, köpt och monterat ihop en skottkärra, plockat undan utemöblerna, bäddat rent, tvättat, lagat mat, diskat, dammsugat, torkat golven och nu återstår bara att stryka lite arbetsskjortor sen är vi klara för idag. Det är en sådan skön känsla av att få parkera i soffan och känna att allt runt omkring är färdigt.

Blommorna jag planterade idag är hur jävla häftiga som helst!! Ljung blev det, men i vilka färger sen!! Aldrig sett det innan, lägger upp en bild på det som bevis. Limegröna, blåa, svarta, oranga och mörklila. Roligare än de klassiska i rosa, lila och vitt. Får se, det kanske blir en omgång till och fylla de andra två återstående krukorna oxå. Men då får det nog bli svarta och oranga tror jag.. Eller? Andra bra kombinationer?

/Angelica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)