Image Map

30 okt. 2008

Dag 4-Systemnot


Idag blev det lite tuffare på utbildningen, nytt system att lära msig med alldeles för mycket snabbkommandon för att det på något sätt skulle vara logiskt!! Det är kul, riktigt kul men det är mycket att lära.

Man får sig en hel del roliga skratt under dagarna, dels för att utbildarna har sjuk humor och dels för att det kommer en hel del dumma kommentarer. Utbildarna först. Vi har en del olika utbildare som det alterneras emellan och de har alla samma typ av humor, det skojas och det skrattas otroligt mycket under dagarna nu när man börjar lära känna varandra lite grann. Verkar vara en skön stämning mellan teamen på bygget och det är en hel del av dem som umgås även utanför jobbet vilket märks tydligt. Mycket internskämt men det ger oss andra en del att skratta åt iaf.

Dumma kommentarer sen. Ibland vet jag inte riktigt vad som försigår i vissas huvud. Om det bara är stressen och pressen som börjar visa ansikte hos vissa eller om det faktiskt är sanning.... Men jag blir lite rädd. Är det verkligen vettigt att ha någon i kundtjänst inom ett tekniskt företag om inte vet att man kan stänga av skärmen utan att det händer något med datorn? arrgg....!!!
Börjar längta efter helgen nu, få sovmorgon och få sova ut ordentligt. Ska bli så guda skönt!!! Ligga kvar i sängen en stund efter att man vaknat och bara mysa. Får se vad som händer denna helgen, pratade lite löst om att eventuellt åka upp till Kalmar och kika hos Bauhaus. Kanske springa in en runda på IKEA oxå för att kolla julvaror. Alltid mysigt=)

Lite smått irriterad blev vi bägge två när vi kom hem från jobbet idag. Vår brevlåda har stått öppen hela dagen!!! För er som bor i de sydligare delarna av Sverige vet vad vi haft för väder här nere idag. Snöblandat regn i princip hela dagen... Vad innebär då det? Jo vår post är dygnsur. Var nästan enbart reklam men ändå. Taskigt av brevbäraren tycker jag.

Nästan lika trött idag som igår. Sitter i soffan med datorn i knät, slötittar på TV och elden sprakar bredvid mig. Tomas har varit snäll och tänt en brasa även ikväll, han är bättre på att tända brasa än vad jag är;) Iallfall om jag får bestämma=)

/Angelica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)