Image Map

17 okt. 2008

En era slut


Längesen jag skrev nu, världen har varit lite upp-o-ner sista tiden för min del.
Som sagt, en era har tagit slut. Jag har sagt upp mig från JYSK och jobbar min sista dag nästa fredag. 6½ år blev det allt som allt. Känns både kul och sorgligt, lite skräckblandad förtjusning så. Men med läget som råder där ute just nu så var det ganska skönt att kunna lämna in papper på att nu skiter jag i det här;)
Måndagen efter kommer jag att börja hos Uniflex istället, kundtjänstmedarbetare på Telenor. 7 veckors utbildning och sen ut och flyga på egen hand. Sticker inte under stol med att jag inte anser det vara ett speciellt lyckobringande arbete, men det är en heltidstjänst som jag förhoppningsvis kommer att kunna klara av utan att mina handleder sviker mig. Jag ska gå in för det här till 110% och se vad det ger, åsikter är ju till för att kunna ändras om motsattsen bevisas eller hur?
Men det är inte med hela min glädje jag gör detta, pengarna är sämre även om man har större möjlighet att själv kunna påverka sin lön nu än innan. Arbetstiderna är väl oxå sämre egentligen då jag kommer att jobba både kväll och till viss del natt, däremot så försvinner de riktigt långa passen på 10-12 timmar som man haft under de senaste 6 åren. Vad jag fattat det som så är det 8 timmars arbetsdag som gäller.
Gjort är gjort iallafall, ingen återvändo nu. Bara att vända allt till en positiv trend och se framåt.

Ikväll blir det kalas hemma hos far. Fira att han fyllt 55, gamla gubben;) hihi

/Angelica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)