Image Map

26 okt. 2008


Helgen har gått i lugnets tecken än så länge. Vi har bara tagit det lugnt och njutit tillsammans. Igår blev det en vända in till stan, fika på Lennarts och en vända på slottsbacken. Dock inte på JYSK, tänkte hålla mig undan ett par dagar iaf;) Sen bar det av hemåt och rensa förådet. Kanske inte låter som att vi tagit det så lugnt men det gjorde vi. Man kan ta det lugnt och ändå få mycket gjort. Så nu kan vi komma in i förådet igen och hitta det vi letar efter.

Känns fortfarande inte konstigt i magen, det kommer väl ikväll isf. Håller tummarna för att jag kommer kunna sova ordentligt bara. Lite spännande ska det bli dock, se vad detta är för något och se vad det ger. Hmmm... ja den som väntar får svar. Så går den nog inte riktigt men nu gör den det;)

Vet inte riktigt vad som händer här hemma idag. Tomas sitter just nu och spelar poker, kval till ikväll. Hålla tummarna för att det går bra. Vi har ett stort pussel som väntar på oss i vardagsrummet oxå men vi får se. Är egentligen sugen på en liten roatrip av något slag men jag vet inte vart. Har inga direkta pengar att spendera heller. Nej det blir nog till att stanna hemma idag, är ju ett riktigt inne-sittar väder, regnar och är grått utanför fönstrena. Passa på att bara vara ledig och njuta. Kanske sätta sig med scrapbookingen en stund, göra färdigt de sista sidorna?  Eller spela lite jag oxå? 
Alternativen är många och svaren få.

/Angelica  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)