Image Map

21 nov. 2010

Mindre måsten


Efter denna helgen har måste-listan kortats ner ordentligt vilket är skönt för ångesthögen.

Trädgården är så gott som fixad, 20 minuter så är det helt klart. Lite löv kvar att räfsa upp på baksidan men det stör ingen för det syns inte;)

Vinterdäcken är på den lilla bilen så det är oxå klart, skönt.

Huset är städat och klart. Tom inhandlat lite nya detaljer som förgyller vardagen, nöjd.

Kommit en liten bit längre i planeringen inför nästa söndag så det känns lite lugnare även på den fronten.

Julklapparna däremot har vi inte kommit någonstans med men den punkten tänker jag har avverkat innan det är dags för att sova ikväll. Så är det med det.

Allt detta hanns med igår på dagen. Galet vad mycket man hinner med efter att man fått barn och helt plötsligt måste kliva upp betydligt tidigare på morgonen än tidigare.
Kvällen igår efter alla måsten spenderades i soffan framför TV:n där vi hade Harry Potter maraton. De tre första filmerna hann vi avverka innan Tomas slocknade i soffan, vilket kan tyckas helt legitimt då klockan ändå var efter halv två på natten.

Idag har vi haft en äkta söndag. Och det har varit så fantastiskt djävla skönt!!=) Bara suttit i soffan hela långa dagen och fortsatt vårat Harry Potter maraton med film nummer 4, 5 och 6. Så nu är det den 7:e filmen som står på tur, den är bioaktuell nu så tankarna lutar lite åt att kanske skaffa barnvakt åt William för första gången på riktigt ett par timmar. (Lovisa har haft honom när jag varit hos tandläkaren och klippt mig, inga längre stunder) Får suga lite på den karamellen tror jag men det hade varit kul att se Harry Potter och dödsrelikerna del 1.

Detta är första helgen på bra länge som vi inte varit iväg alls överhuvudtaget, helt underbart. Dessutom så känns det som att vi tagit vara på denna helgen och faktiskt umgåtts och myst med varandra hela familjen. Gör gott i själen.

Nu ska vi avverka julklappsmåstet oxå sen kan vi sätta guldstjärna i almanackan på denna helgen.

/Lela 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)