Image Map

13 nov. 2010

På väg hem...


Dagen (läs natten) började med att klockan ringde 03.00. Dags att gå upp o duscha, tilläggas här kan att jag inte somnade förrän kl 01. 04:19 satt vi i bilen på väg till Gekås. det positiva med att åka mitt i natten var att dels är det ingen trafik ute samt att William sov hela vägen upp.
Exakt 3 timmar senare går vi in genom entrén o påbörjar vår shoppingtur. Blev en hel del stoppat i vagnen, mest till William men även en hel del julklappar. Var det som var det primära målet för resan.
SJUKT mycket folk vilken man får räkna med där uppe ett par veckor innan jul. Fanns en hel del som verkade överraskade av detta som svor högt åt allt folk o alla vagnar. Åk hem igen då för fan tänker jag spontant!! ursäkta men vad förväntar de sig?! Sveriges mest välbesökta varuhus tomt 6 veckor innan jul? Välkommen till verkligheten!!!
Efter shoppingen väntade en överraskning:-) Inte för oss, vi var medvetna om förloppet men för familjen Weber var det en överraskning. Runt 5-tiden knackade vi på deras dörr i Kvibille, frun i huset fyller nämligen år idag och hade bjudit oss på cup cake-kalas men knappat förväntat sig att vi skulle dyka upp eftersom det är dryga 30 mil mellan våra hus.

En trevlig eftermiddag med fika som slutade med att vi stannade för att käka pizza tillsammans. Blev erbjudna att stanna över natten för att slippa köra alla milen hem (vi har ändå varit vakna och igång ganska många timmar nu) vilket vi är tacksamma för men vi kände att vi ville hem.Så nu är vi på väg... 
Fick bli ett stopp i Melbystrand då sonen tjurade ihop fullständigt. Det har varit en väldigt lång dag för honom med massa nya intryck och därmed ingen sömn, men jag vann ronden i baksätet så nu sover han äntligen så sött, hoppas han fortsätter med detta hela vägen hem och gärna även inatt. För vi vuxna skulle oxå behöva ett par timmars välbehövlig sömn.Så nu är det bara ca 2 timmar kvar till slutdestination: Rödeby.

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)