Image Map

10 feb. 2011

Badäventyr


Som jag skrev innan så tog jag mig kragen och besökte badhuset idag tillsammans med sonen och de andra mammorna/bebisarna. Det blev succe!
Jäklar vad han tyckte det var roligt, plaskade, skrattade och var så lycklig. Helt underbart att se=) De andra skrattade gott åt min vattengalna son och badkruka till mamma.
Får nog se mig slagen på denna punkten, det kommer att bli fler besök i badhuset. Kan inte missunna honom det när han tyckte det var SÅ roligt. Baddräkten kommer nog att få göra sig förtjänt av pengarna, synd bara att det ska var så dyrt att bada. 85:- för mig och William inne i stan, ska undersöka vad det kostar här hemma i Rödeby.

Efteråt var han så trött, så trött. Det tar på krafterna att leka järnet i 40 minuter. Somnade en liten stund i vagnen medans vi prommenrade hem till Catharina för en välförtjänt fika efteråt. Och nu ikväll var han så trött stackarn att han inte visste var han skulle ta vägen. Men klockan 19 är lite väl tidigt för honom att somna så vi hjälptes åt att lägga all vår energi för att hålla honom vaken och glad. Funkade bra fram till klockan 20:30, sen kastade han in handduken och somnade så gott. Kommer nog att sova gott hela natten efter så mycket bus hela dagen. 
Jag oxå, det tog även på mina krafter att besöka badhuset.

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)