Image Map

27 feb. 2011

Snyft!


Spöket har varit sjuker hela veckan, i torsdags var vi hos läkaren och fick medicin till honom och efter det har det blivit bättre dag för dag. 
Läkaren sa att han skulle vara feberfri i 2-3 dagar innan vi träffade folk igen, framförallt andra bebisar. Han skulle fortfarande låta och rossla en del men hon menade på att det låter värre än vad det är...
Idag skulle han ha varit feberfri i 4 dagar, hostan nästan helt försvunnit och allmän tilllståndet nästan som vanligt=) Trodde jag ja...tyckte han verkade så grinig vilket inte är likt honom. Sovit nästan hela dagen till och från, tog tempen: 38,5 grad! Vilket är ganska mycket då han har en normaltemp på strax över 36 grader... 
Inte undra på att han var grinig och trött. 
Alvedon, hostmedicin, mat och nu sover han igen. Känner på mig att det kommer bli en spännande kväll/natt=(

Så nu är det isolering igen som gäller...usch! Var så glad för att vi skulle få komma ut imorn igen och träffa folk. Rytmik och kanske en fika efteråt, en playdate hemma hos någon, träffas och prata. Nu blir det till att vara hemma och på allra bästa sätt hålla honom på gott humör. 
Har jag tur så kanske det är en tand som är på G och därav feber men det känns inte så troligt, större chans att det är förkylning som kommit tillbaka. 
Älskar sjukstuga, INTE!!

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)