Image Map

15 feb. 2011


Igår var det som bekant alla hjärtansdag. Inte en dag som jag är så stort fan av men visst är det lite mysigt med en bestämd dag om året då det är tvång på lite mer kärlek.
Vi firade inte nåt vidare, lite god mat som mästerkocken Tomas fixade på kvällen och sen lite presenter. Tomas hade varit så snäll och duktig att han hade varit och köpt underläder till mig=) Välbehövligt då jag inte kommer i mina gamla sedan innan gravideten, har tydligen svällt lite på väl valda kroppsdelar.

      

Tomas fick present även han, hade inte tänkt köpa något egentligen men sen sprang jag på denna på Leksakshuset och den bara skrek Tomas. Lite barnsligt ja men han skrattade och blev glad;)

   
Optic lab med 12 olika ljusrelaterade expriment. Tyckte det passade honom bra nu med det nya jobbet;)

Var en snabbis på stan idag, på vägen hem stannade jag på Kupan. Second hand butiken på Pantarholmen, mest skit men jag tycker det är kul att gå omkring och titta. Vid kassan precis när jag skulle gå ut så hittade jag denna;
   
för en 50-lapp. Så den köpte jag, tänkte att den kan bli bra om nåt år eller så.
Sen blev det en runda inom babyproffsen där jag stötte ihop med militärmamman och söta Elise. Blev en liten pratstund, trevligt=) Hade ju faktiskt ett syfte med mitt besök, kolla om det fanns krokar eller dyl att hänga på vagnen så man via dem kan fästa skötväskan. Blir vansning på att jag inte kan knäppa tryckknapparna som fäster skötväskan, djävla händer!! De hade fin-fina krokar och ful-fula krokar. Jag valde de fin-fina och betalade 20 kronor extra, tyckte jag det var värt;)

Ny, eller ny och ny men den har inte varit på bloggen innan, nageldesign ordnade jag med häromdagen. 

      
Ett säkert kort som (nästan) alltid blir bra och går att kombinera i precis vilken färg man vill. 

Ja just det, höll jag på att glömma!! För dem det intresserar så har tand #2 tittat fram=) Upptäckte det igår när vi var på rytmiken, så nu glimtar det två små vita gryn i nederkäken.

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)