Image Map

3 feb. 2011

Fru Cirkel


Igår fyndade jag på blocket, ett bokpaket med hela 7 stycken tuggvänliga bebisböcker för en ynka hundralapp. Kanonpris tyckte jag då det är vad en bok brukar kosta=)

  Paketet längst upp till vänster.

William verkade uppskatta sin present, han har smakat, tuggat, slagit och slängt iväg samtliga böcker nu minst en gång;) Fru Cirkel-boken verkar just nu vara en favorit, hon har så roliga armar och ben som man kan dra i!

Idag har vi varit på 6-månaderskontroll på BVC. Fick väl godkänd men inget stämpel i boken, undrar om garantin fortfarande gäller då?;)
Han är en pigg, glad, nyfiken, rultig (vissa säger fet men jag håller inte med), stark 6-månaders bebis. Det enda han inte ville visa att han kunde var att snacka, tror han fick lite scenskräck. Men byta hand när man håller en leksak, följa efter den med blicken när den försvinner, dra sig upp till sittande om han håller i någons händer och rulla runt demonstrerade han så fint så. Även i de tillfällen då han inte skulle/borde ha gjort det.
9570 gram och 71 cm lång har han hunnit bli. Hans kurva börjar nu plana ut vilket jag finner ganska tacksamt, hade varit jobbigt om han fortsatte öka i framförallt vikt på samma sätt som tidigare. Berättade för distriktsköterskan att vi i vissa tillfällen döpt om honom till Heffaklump, hon bara skrattade=)

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)