Image Map

10 feb. 2011

Badhus = ångest


Idag ska det bli badäventyr för spöket, vi ska till badhuset och bada med massa andra bebisar. 
Har stått i valet och kvalet här innan idag, funderat på om jag verkligen ska dit eller inte. Killen är lite, lite snorig nämligen, ingen feber, ingen hosta, pigg som bara den så han verkar inte speciellt bekymrad av snoret. Äter, dricker, sover och leker precis som man ska göra vid 6-månaders ålder så det är nog ingen större fara på taket. Tycker att det är svårt bara att veta var man ska dra gränsen, själv är jag ju en sådan person som masar mig till jobbet trots dunderförkylning. Fan jag har tom gått till jobbet utan att ha någon som helst röst och då jobbade jag i telefoni;) Nu har man helt plötsligt någon annan att bestäma över som dessutom inte kan säga hur det känns/är. 
Men nu har jag bestämt mig, vi ska dit. Bassängen är ju uppvärmd och vem är inte lite snorig så här i februari? Tvekade inte på att åka in med honom till stan i tisdags eller affären igår och han var i precis samma skick då.
Kanske handlar det om att det är jag som är skeptisk till att bada? Tycker inte om att bada, undivker det till det yttersta om jag kan. Denna gången är det ju dock inte för min skull utan för killens och då får jag helt enkelt bjuda på det. Ta dig i kragen Angelica!!

Är lite nervös/orolig för det rent praktiska. Ha med sig en liten som inte kan sitta eller stå till ett badhus som kräver inte ett utan två ombyten, på två personer dessutom!!! Är ju inte den första att bada med bebis i badhus, klara andra av det så vore det väl märkligt om inte jag skulle fixa det?! 
Jäklarns vad fjantig jag är men jag har svårt för att göra saker för första gången. Tycker inte om känslan av att inte veta/kunna/gjort det innan, vara helt grön på någonting är inte riktigt min grej, blir ångestfylld av det. 
Nu är jag ju i gott sällskap då vi är ett gäng mammor som ska dit tillsammans och mig veterligen så är den ingen av dem som gjort detta innan. Vi är alltså lika gröna allihop, varför är det ingen betryggande känsla?!

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)