Image Map

5 maj 2011

Dagarna som ensam mamma...


...har gått förvånansvärt bra vilket bådar gott inför nästa vecka när Tomas är borta hela veckan och inte bara några dagar.
Ledordet för dessa dagarna har varit fullt ös! Hålla oss ordentligt sysselsatta hela långa dagarna så blir inte kvällen jobbig, det är kvällarna jag fasat för mest. Inte varit något bråk alls vid läggdags, helt galet. Idag tog det max 10 minuter och en "nattning" innan han la huvudet på kudden och stannade där. 

Är väl ingen hemlighet att fullt ös resulterar i en trött bebis framåt kvällen men det är inte alltid man har energi nog att busa så mycket med honom på eftermiddagen så han är riktigt slut vid läggdags. Jag har inte busat järnet med honom dessa dagarna, det har de andra bebisarna skött åt mig;) Har ju varit iväg både igår och idag och lekt med andra barn, varit hemma runt 6-tiden och då har han varit så trött att han nästan bett om att få gå och lägga sig.
Nätterna har varit lugna, inte varit uppe en gång förrän framåt 5- halv 6-tiden när det börjar bli hungrigt.

Nu kanske detta låter som att jag tycker det har varit bättre när Tomas varit iväg än när han är hemma, det tycker jag inte. Långt därifrån... Det ska bli SÅ skönt när han kommer hem inatt, skönt att ha någon som kramar om en och skapar trygghet. Skönt att han kommer hem som vanligt efter jobbet imorgon och kan umgås med oss som en familj.

Men den ångesten som fanns inför nästa vecka finns inte längre kvar, William och jag fixar detta tillsammans=)

/Lela 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)