Image Map

10 maj 2011

Racerbil


Det blev visst många inlägg idag, får skylla på att Tomas befinner sig i en annan tidszon än resten av sin familj. När det är dag här är det natt hos honom, vill gärna hålla honom uppdaterad på vad som händer här hemma;)

Skrev i förra inlägget att jag skulle testa att ställa handtaget på gå-vagnen rätt upp istället för att se om han kan använda den vi har hemma också. Det kunde han, å hej vad det går!! Helt plötsligt kan han ju ta tag i handtaget och klättra upp i stående ställning utan att vagnen tippar och sen köra iväg. Varför har jag inte tänkt på detta innan? Det är väl givet att den blir stabil om handtaget är innanför själva vagnen...pucko!
Så nu ikväll har han kört fram-och-tillbaka ett par vändor genom huset med ett STORT leende på läpparna=) Tar det som att han tyckte det var kul att äntligen kunna få använda vagnen utan att riskera att trilla kull hela tiden. Min lilla racerbil=)

Efter ett bad var killen trött och det var dags för sängen. Innan jag la ner honom hängde ögonlocken tungt och det grinades mest. Efter vällingen så vände det, som vanligt och det tog honom 40 minuter att somna. Det är svårt att somna när man envisas med att sitta eller stå upp i sängen! Behövde inte vara inne hos honom mer än tre gånger, han var inte ledsen utan bara bökig. Men nu har den lilla racerbilen parkerat huvudet på kudden och sussar förhoppningsvis gott hela långa natten. 

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)