Image Map

4 maj 2011

Lång och händelserik dag


Började dagen tjugo i sju när killen vaknade och inte ville somna om efter vällingen. 
Klockan nio gick bilen in till stan för att gå på rytmiken. Killen sov ca 10 minuter i bilen på vägen in. Efter rytmik, lek och fika knatade vi, Selma och Cim upp på stan för att luncha. 
Efter lunch, matning, blöjbyten och två stycken mycket trötta bebisar körde vi vidare mot Leklandet. Vid detta laget hade våra mycket trötta bebisar gett upp och sov ca en timme så det blev en lugn pratstund för mig och Cim. När de små vaknat var det dags för bus och lek som förra inlägget visar. 

Klockan tre var det dags för mellanmål sen packade vi in oss i bilarna igen. Cim och Selma styrde kosan hemåt medans William och jag åkte tillbaka in till stan för fika med Lovisa. 

Halv sju tyckte jag att William hade fått nog för idag så vi åkte hemåt med Lovisa som sällskap.
Väl hemma busade vi runt en stund, William som var lycklig för att vara hemma igen och fick en dos ny energi.

Halv åtta var det dags för kvällsvälling och efter 40 minuter sov han gott i sin säng. Tog en stund för honom att somna men han var inte gring utan lekte tyst för sig själv med gosedjuren. Han fick vara ifred i sin säng och efter 40 minuter hade han lagt sig ner och somnat. Sådana nattningar tycker jag är helt OK, gör ju inget att det tar tid om han sysselsätter sig själv tills han är trött nog för att somna.
Hade räknat med mer bråk, brukar bli det när han har sovit så lite som han gjort idag. Skönt när man har fel=)

Nu har Lovisa åkt hem och jag funderar på att krypa till sängs alldeles strax. Imorgon väntar en ny dag full med lek när vi ska hem till en mammakompis.

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)