Image Map

24 maj 2011

Nöjd


Vi satt precis och pratade lite i soffan, kom på att vi är nöjda. Väldigt nöjda. Vad är vi så så nöjda över? Jo något så spännande som Williams nattningsrutiner;)
Tror att de flesta småbarnsföräldrar förstår vad vi menar. Det verkar som att det är en stor grej i de flesta familjer det där med nattning oavsett om det fungerar eller inte. 
För oss fungerar det väldigt bra nu och det är galet skönt. Han får mysa och kela lite i soffan, läggs i sin säng med vällingflaskan, när den är slut går någon av oss in, ger honom nappen och sjunger en liten stund säger godnatt och går ut. Nu mer är det sällan vi behöver gå in några fler gånger, han somnar av sig själv även om det tar en stund. Brukar tjoa, prata, banka i väggen, kasta nappar och gosedjur men är glad och nöjd. Efter 20-40 minuter sover han gott=)
Att han sen inte sover med huvdet på kudden är en annan sak. Ikväll tex ligger han på "fel" håll, med huvudet i fotänden uppepå täcken inborrad bland de gosedjuren som faktiskt fått vara kvar i sängen. Det är väl ändå bara ett dumt vuxenpåhitt det där med att man måste ha huvudet på kudden?;)

Nu när kvällarna fungerar som dem gör så kanske det är dags att börja med samma sak på dagarna, att han ska kunna somna själv även då. Det kommer inte gå i handvändning, för det gjorde det inte med nätterna till en början men nu vet vi ju att det fungerar så det är bara till att vara ihärdig. Se om jag säger samma sak om en vecka eller två;)

Suttit och kollat runt på nagelfix ikväll igen. Det fullkommligt bubblar i huvudet av alla ideér jag vill förverkliga nu. Svarta med färglada prickar i olika storlekar, lite mer stilrena bruna med svart dekor, limegröna tippar med silverglitter, hederlig fransk manikyr, mjuka "stripes" på tipparna, bakvänd fransk manikyr i färg... Ja förslagen är många och jag vill göra allihop men kan inte bestämma mig för i vilken ordning. Dessa bekymmer;)
Kan ni hjälpa mig och ta besluten åt mig?

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)