Image Map

27 maj 2011

Det blir inte alltid som man tänkt sig...


Idag var det tänkt att vi, hela familjen,skulle ha en mysig eftermiddag inne i stan. Gå runt lite i affärerna, kanske ta en fika tillsammans och bara vara och mysa. 
Tänk så fel man kan ha....

För fjärde gången i rad när hela familjen är iväg så bestämmer sig William för att protestera, och det högljutt!!
Han vägrar somna trots att han är så han inte vet vad som är upp och ner. Bilturen in till stan var han på väg att somna flera gånger men lyckades gång på gång lura John Blund. Väl inne i stan trodde jag att han hade slocknat där under sufletten, smyger ner huvudet för att kolla läget och möts av två stora stirrande ögon, två stora trötta stirrande ögon. 
Ett evigt dragande av vagnen, fram och tillbaka, utan att ge det resultatet vi önskade så tröttnar han på att vara så trött. Men somna verkar ju vara en urbota korkad idé så han tar till det andra knepet han kan, skrika för full hals. Konstant utan uppehåll (nej han tröttnar inte och somnar efter en stund, han kan hålla på i timmar) och det spelar ingen som helst roll vad man gör, det är bara hans säng som duger i detta stadie.
Inte mycket mer att göra än att packa in oss i bilarna och åka hem igen. Så mycket för vår mysa eftermiddag:(

Som sagt, fjärde gången i rad och samma scenario. Tråkigt när man hade förväntat sig något trevligt. 
Mest av allt tycker jag synd om honom som inte ser någon annan utväg på sin trötthet än att skrika och vara ledsen. Vill ju att han ska vara nöjd och ha det bra...

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)