Image Map

10 maj 2011

Öppna förskolan


Varit på öppna förskolan för första gången idag. Mycket överraskad, positivt=) Det var mycket mer strukturerat och organiserat än vad jag hade föreställt mig. Kommer alla gånger att bli fler besök dit. 
Lite kaosbilder från dagen, hade inte mycket batteri i mobilen så det hanns inte med att vänta in de fina och bra bilderna;)

    


De hade lära-gå-vagnar där som syns på bilden. Mycket förvånad blev jag när William klättrade upp, tog tag i handtaget och knatade iväg, SJÄLV!! Hur bra som helst, lite vingligt men inte mer än att han klarade av det själv. Spännande=)
Hans vagn hemma rullar dock mycket lättare än vad dessa gjorde. Men ska nog ställa in vårt handtag så det står rakt upp precis som på dessa och se om det är lättare för honom då. 

Efter ett par timmar där så började det bli mer än lovligt kinkigt och det var dags att packa ihop för att köra hemmåt. Hann sätta in honom i bilen, gå runt till förarsätet innan han sov;) Inte lätt att vara på äventyr när man är liten. Nu sover han gott i sin säng och lär väl göra det en stund till.

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)