Image Map

21 juli 2011

Bad och Liseberg


Argh, ibland blir jag trött!!! Prcis skrivit färdigt hela inlägget och trycker på publicera, då tappar datorn nätverkskopplingen och allt går förlorat.... Suck, bara att börja om=(

Dessa dagarna i Varberg har det varit full rulle på familjen Andersson/Bengtsson. För att inte bli långrandig kör vi en bildkavalkad istället.

   Strandprommenaden i Varberg.


   Ögonen har klistrat ihop, jag får inte upp dem!!
Så här låg han i säkert 4 minuter och gnuggade sig i ögonen.


På tisdagseftermiddagen/kvällen åkte vi ner till stranden för att William skulle få bada i havet. Jag som inte badat på västkusten innan, vad jag kan minnas, förstår nu vad Tomas menar med att det inte finns några riktiga stränder hemma i Karlskrona. Långgrundt så långt ögat kan nå, nästan, och riktigt strand med sån där finkornig härlig sand som fastnar precis överallt.

   Sorterar snäckor.


   Baddjuret William i sitt esse!


   Lerinpackning är bra för hyn har jag hört.


   Han kröp och kröp och kröp och kröp och kröp och kröp.....


Igår hade vi bestämt att åka till Liseberg om det var fint väder vilket det var så strax efter tio gick bilen mot Göteborg.

En timme i bil, 25 minuters väntan på parkeringsbiljett, 20 minuter kö för att betala entré senare så kunde äventyret börja. 
Jag hade bestämt mig för att inte åka något utan låta Tomas göra det istället i sällskap med sin bror. Men snälla farmor tog hand om en sovande William framåt eftermiddagen så en tur med lisebergsbanan blev det iallafall med Tomas. Kom fram till att ska man välja bara en karusell att åka så är det den.

William hade premiärdags igen, denna gång för att åka karusell. Och som han åkte sen!

   Farfars bilar.


   Såhär ledsen blir man när åkturen är slut.


   Tekopparna för barn.


   Drakbåtarna.


   Kaninresan.

Att åka karuseller som gick på vatten var en utmaning för den som åkte med för William ville hela tiden bada.


   inte bara de vuxna som blir hungriga av att vara på nöjesfält.


   Glad kille vid kvart över åtta på kvällen, way past bedtime.

På hemresan fick jag ta till alla knep jag kunde för att hålla honom vaken under den timslånga bilfärden. Jag lyckades inte enbart hålla honom vaken utan även glad och på gott humör, klapp på axeln till mig=)

Hemma strax efter elva, in, byta om till pyjamas, få välling. Efter att flaskan var slut dröjde på sin höjd 40 sekunder innan han sov som en stock. Så skulle alla nattningar gå till;)

Ännu en strålande dag på semestern, stolt och nöjd över den lille som höll sig på gott humör i princip hela dagen. Lite gnälligt när det var dags att sova inne påLiseberg men annars skötte han sig exemplariskt. 


Nu ska jag ta natt och sovandes vänta hem den rumlande sambon som är ute tillsammans med gamla vänner inne i stan. Imorgon är en annan dag, en dag fylld med planering och förberedelser inför Williams 1-års kalas som ska hållas på lördag.

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)