Image Map

7 juli 2011

Tassimo via Buzzador


Jag är medlem i något som heter Buzzador, det innebär att man helt gratis deltar i olika typer av kampanjer där man får möjligheten att testa på nya/spännande produkter och tjänster som man sen ska vidareförmedla till sina vänner. 
Har berättat om Buzzador innan men det skadar aldrig att uppfriska minnet lite grann;)

Denna gången hade jag turen att få vara med i en kampanj för Tassimo T20 kaffemaskin. Kaffemaskin är egentligen lite orättvist att kalla den för man kan göra kaffe i alla dess former, choklad och även te i den. 

       

Tassimo är en så kallad kapselmaskin, man stoppar helt enkelt i den kapsel man vill brygga och trycker på knappen. Inom minuten har du din kopp färdig, hur enkelt som helst!
Kapslarna går att köpa i dagligvaruhandeln, elektronikkedjorna och via Tassimos hemsida. Hur stort utbudet är på typ MAXI vet jag dock inte, ännu.


Det finns bara en enda knapp på den så det går inte att göra fel, stor vattenbehållare för att kunna brygga många koppar utan att behöva fylla på vatten mellan varje.
Att det sen finns olika färgsatser att köpa till är absolut inte fel, då går det enkelt att matcha in den tillsammans med sina andra maskiner i köket. Eller helt enkelt bara göra den lite mer personlig, vad sägs om dessa läckra färger?

         

Fick hem våran maskin i tisdags tillsammans med 6 olika kaffe-/chokladsorter att testa. Jag dricker ju inte kaffe så det blev en kopp Marabouchoklad, den var inte dum. Okej den smakar inte som farmors hemmagjorda choklad som man kokade på spisen med fet mjölk, kakao och socker men den var godare än den man snabbt gör med mjölk och Oboy. 
Det finns en del olika teer att köpa till vilket jag ska göra, spännande att testa hur det smakar.

Igår hade vi gäster, underbart tillfälle att buzza maskinen ordentligt. Och den verkade gå hem, gästerna tyckte det var kul att få stå och välja vilket kaffe de skulle dricka=) 

Om det är någon som är sugen på att testa maskinen, antingen av ren nyfikenhet, kanske sugen på att köpa en själv eller helt enkelt bara vill ha en gratis kopp kaffe så är det bara att knacka på dörren. (Vattkoppor råder fortfarande i huset om man nu är rädd för det)

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)