Image Map

11 apr. 2011

Aj aj


Min nacke har slagit knut på sig själv, inte att rekommendera, alls, någonstans, till någon!
Skulle stanna bilen på en parkering för att ge nappen till William som var lite grinig, efter att ha gjort detta så sätter jag mig i förarsätet igen och känner hur det drar i nacken. När jag kört en liten stund kan jag inte längre vrida på huvudet vilket är mindre bra när man kör bil...
Lovisa har varit snäll och försökt massera loss knutan/draget, smörjt tigerbalsam och suttit två omgångar med värmedyna utan nämnvärt resultat. Är lite rädd för att gå och sova, rädd för att jag inte kan röra nacken alls imorgon. Som det är nu kan jag lugnt och försiktigt flytta huvudet från sida till sida om än ganska begränsat, alla former av hastiga rörelser är uteslutet. Skönt är det inte!!

Jag vann den tredje och sista auktionen på Tradera=) Så nu är leksakerna betalda och jag hoppas på snar leverans. Den sista auktionen innehöll en telefon från Fischer-Price, klassisk med hjul, knappar och lur. Tror den har funnits mer eller mindre i alla tider;)

Om nacken smärtar så har jag fått smekning till mitt ego idag. Tomas kom hem med en present till mig som han tyckte jag förtjänade, en röd presentpåse innehållande ett presentkort hos frisören=)! Så nu ska jag i det snaraste bestämma vad jag ska göra med utväxten ovanför pannan som även kallas för hår och sedan beställa en tid. Tips/råd/exempel på vad jag kan göra för spännande mottages tacksamt då jag på frisyrfronten alltid lider av fantasibrist. 
Bjuder på lite bilder på mina frisyrer genom de sista åren, ser ungefär likadan ut hela tiden, så gärna lite mer fantasifullt. Dock krav på lättskött, har varken tid eller lust att stå flera minuter för att fixa håret varje dag!!


/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)